- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapi007
veterán
válasz AnTomySm #11485 üzenetére
Annyagminősége jó, nem recseg-ropog. Zsanérok stabilak, talán kicsit túl erősek is, egy kézzel nem tudod kinyitni, felemelné az alját. Viszont eléggé fel tud melegedni, főként annak köszönhetően hogy inkább a halkságra mentek rá.
AMD procikat nem ismerem, viszont 15"-ra kevés az 1366*768 és a GT335M jobb mint az 5650. Viszont a HP-ban 7200-as winyó van, szerintem az nem elhanyagolható.A Zéé: Tudtommal ez az új Intel procik hibája, nekem mindig is le volt némítva a mikrofonom, szóval ez nem segített.
Pontosan nehéz leírni, sípoló, magas hang. Talán mikor egy kiskutya nyüszít..."Csak úgy mondom"
-
A Zéé
addikt
válasz AnTomySm #11485 üzenetére
Elnézést a 3 egymás utáni hozzászólásért
Pár dolog már világos lett nekem is, igaz még csak 5. napja vagyok a gazdája a gépemnek
Anyagminőség szerintem egész jó, nem nyekereg, nem nyöszög ha gépelek rajta. A zsanér rendesen tartja a kijelzőt, nem lötyög.
Hőmérsékletek: alapesetben minden alkatrész 40-45 fok környéke, a hűtőventillátor everest szerint olykor csak 100 rpm-mel forog, és szinte semmi hangja nincs.
Terhelés alatt a processzor elég hamar felmelegedik, 70-75 fokra, de amint leállítod az alkalmazásokat nagyon hamar visszahűl 50 fok alá.
A ventillátor maximális terhelésnél 3700-3900 fordulaton pörög, viszont ekkor sincs vészesen nagy zaja. Videókártya 60-65 fok környékére melegedik, bár igaz, hoyg eddig csak max 15-20 perceket terheltem, 1-1 kipróbálás erejéig.[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S