Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolyj
csendes tag
Szevasztok A696 Tulajok!
Rég jártam már a fórumon, kirándultam 1 kicsit. Kérlek Benneteket, írjátok le a véleményeteket az A696-ról, segítsetek 1 problémám megoldásában! Én már a 3-dik A696-ost nyúzom, de nem vagyok feldobva töle. Az első nem egészen 24 órát működött, a második 6 napot, a mostani hrmadik már megy több mint 1 hónapja, minden szempontból kiválóan, csupán az akksi töltéssel nem vagyok kibékülve. Ha nnapos időben használom, akkor kb. 10-15 perc után az IGO8 azt jelzi, hogy tele van az akksi, és átvált kékről pirosra a töltésjelző csík, és néhány perc után pedig a PDA-n elsötétül a töltés jelző led. Majd ismét néhyány perc, és újra világít pirosan, de az IGO ekkor sem jelez tötést, ezután csak ezt a himbilimbit folytatja. Néhány órás út után megérkeztünk Plitvicére (Horvátország) üres akksival. Az ablakról levettem a pda-t, és hűvös helyen hibátlanul töltött. Az ASUS szervízt itthon felhívtam, és természetesen minden felhasználó hülye, és próbáltak etetni azzal, a "hőmérséklet......". De hát akkor hova tegyem, kérdeztem, mire Ők: csináljak hozzá árnyékolást. Erre már csak azt tudtam válaszolni: a gyártó sor vége nem nálam van. Kérdésem: másnál is fordult elő ilyen probléma? vagy csak én vagyok ekkora balek, hogy az ASUS összes szarát kifogogom? Mit tanácsoltok mit tegyek??
Az egészhez csupán annyit még, hogy ment a klíma egész úton. Itthon kipróbáltam, ráfújattam a klíma hideg levegőjét, de azt meg én nem bírtam sokáig.
Köszi Jenőpapa

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amazon Fire TV stick/box
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest