Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
Mystixx
újonc
Sziasztok!
Mai nap vettem egy Asus MeMO Pad 8 ME181CX 16GB Refurbished tablet, White (Android) tabletet. ([link])
Minden faszán működött, kipróbáltam, elindult, tölteni is tudtam. Kipróbálás után töltőn hagytam és lezártam a képernyőt. Később, mikor ismét használni akartam, a készülék semmire nem reagált, semmit nem tudtam vele csinálni.
A készülékre van 1 év garancia, csak ajándékba lett volna karácsonyra.
Nincs valami ötletetek, amivel helyre tudnám hozni a tabletet, hogy bekerülhessen a karácsonyfa alá?
Köszi mindenkinek a választ és kellemes ünnepeket!
Üdv: Márk
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest