- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
istyukiraly
csendes tag
Igen arra rájöttem ezen soha nem fogom kinyitni a bl-t, ennek a tab-nak a telepítését csak szervíz kábellel lehet megoldani.
-
istyukiraly
csendes tag
Am shanya83 látom a korábbi hozzászólásaidból, hogy mi az oka annak, hogy ki akarod root-olni az ASUS-odat, nem muszáj ki root-olni azért, hogy SD kártyán tudj másolni ahoz elég az X-plore fájl menedzser és azzal már root nélkül is tudsz SD-ről SD-re vagy készülék-ről SD-re másolni ill áthelyezni. De ha root-olsz akkor bármelyik fájl menedzser-el tudsz másolni/áthelyezni. Root-olni pedig az RootZenFone alkalmazással lehet azt be is linkeltem, nekem azzal sikerült a root.
-
istyukiraly
csendes tag
Megpróbáltam SD-ről telepíteni az alábbi Rom-ot UL-K011-WW-3_1_23_172 de nem sikerült mert mikor a készülék (ASUS memo pad8) telepítette a ROM-ot közbe Hibát írt ki és csak úgy újraindult bár igaz, hogy nem csak ezt a ROM-ot de semmi zip update-t nem enged vagy nem tud felrakni. Am az a sejtésem, hogy azért mert a Bootloader az le van zárva vagy is előtte unlockolni/feloldani kell, am azt nem tudom, hogy annak mi az értelme, hogy a Bootloader-t lezárják, de biztos, hogy meg van a maga oka szal nem tudom. De megpróbálom Unlock-olni.
-
istyukiraly
csendes tag
Hali az utóbbi link valóban nem jó de ha a felsőt használod akkor jó lesz annyi, hogy ki kell másolnod és be kell illesztened az URL sávba. Am a kérdésemre szeretnék választ kapni a ROM-al kapcsolatban, illetve közbe lenne még kérdésem mégpedig az hogy az ASUS memo pad 8-hoz van e olyan driver ami jó win xp-re? A válaszokat előre is köszönöm.
-
istyukiraly
csendes tag
[link] itt a link
-
istyukiraly
csendes tag
Ezt kell fel rakin a root-oláshoz ennyi.
chrome-extension://bigefpfhnfcobdlfbedofhhaibnlghod/mega/secure.html#!QN8VmSrK!fqbjvRItJ3QYljWvrAVSlbyUr2XfW8FO9xLCzc4T0AY -
istyukiraly
csendes tag
Hali az lenne a kérdésem, h
ezeket a rom-okat hogyan kell telepíteni gépről vagy SD kártyáról recooveryből?
Asus memo pad 8-ra kellene. A válaszokat előre is köszönöm.kernel
rom
For WW SKU on
For BBY SKU onl
For JP SKU on
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest