- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Na Te vagy a mi emberünk. Be is linkelnéd?
Ugye neked is 181CX tablet van?
Valahogy azt kellene megoldani,hogy több ram-ot használhasson a gép,mert elég hamar bezárogat dolgokat,miközben még 300 MB körül mutat szabadnak. Szerintem az időnkénti beakadások is ettől vannak,szarul kezeli a memóriát. Vagy van valakinek ötlete mit lehetne kezdeni ezzel a problémával? Letiltogattam amit engedett dolgokat,kicsit javult a helyzet,de még mindig előfordul fagyi,meg zárogatás. -
gps76
őstag
Igen,ki is írja hogy mit,hogy csináljak de a demó mód akkor miért lesz utána? Vagy nem kapcsoltam ki 5-10 másodperc után,hanem később? Lehet tényleg működik a dolog,mert a demó módhoz,hogy eltüntesse a gyári visszaállítás menüt,meg hogy elaltatás után magától bekapcsolja kijelzőt gondolom root kell,csak 10 s után kezdené a demó módot letölteni,telepíteni csak azt nem várjuk meg.
-
gps76
őstag
Na én is megijedtem egyszer,de akkor jobban amikor találtam egy root .apk-t,és ráengedtem,onnantól csak a demó mód jött be,rendszervisszaállítás lehetőségét kitörölte,semmit nem lehetett kezdeni vele ha bekapcs gombot nyomtam magától visszakapcsolta demóba. Senki ne tegye fel,valami rootzen... a neve.
A laggolás ellen tud valaki normális megoldást? Sokszor a chrome alatt úgy lefagy nem reagál semmire. Mit érdemes letiltani,vagy mit lehetne csinálni vele,mert kivágom mostmár. Tudom,hogy az 1 GB RAM-tól lehet,de más ketyere vígan elvan ennyivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy ruhás topik
- Path of Exile (ARPG)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest