Aktív témák
-
Pingui
csendes tag
Ha van rajta hasznod, akkor az is hozzájárul ahoz, hogy ebből élj, hisz gondolom nem a szeretetszolgálatnak utalod át.
Ha ott a termék leírása és ára, akkor az hirdetésnek minősülhet egy olyan oldalon, ahol egy hasonló notebookot próbálok eladni, hisz ki lesz az, aki ezek után megveszi az enyémet, hisz a tied olcsóbb. EZ HIRDETÉS!
De nem haragszom, és részemről ezt itt be is fejeztem.
Ha valaki érdeklődik, és komolyan gondolja, az alkudni fog valamennyit.
Amúgy az Asus lehet, hogy nem véletlenül drágább mint az Acer és társai. Nem mondom azt, hogy az Acer és tsai rosszabbak, hisz Acer a témában nincs gyakorlati tapasztalatom. -
EG0
aktív tag
Ugyanis nem itt hirdetem magam, csak azért írtam árakat, hogy tisztán láss, és komolyan vedd. Ne csak dobálódzunk. Ugyanis tényleg ennyiért tudok hozni, de nem ebből akarok megélni n+1. boltként.
naga: Viszont erősen gondolkoztam rajta, hogyha jó és reális áron kapnék használt notit, akkor lehet, most lemondanék a garanciáról meg az új cucc első kibontása élményről, de egyre inkább úgy látom, hogy a PH!-n (és máshol is) az a menő, hogy beírok egy olyan árat, ami álom, aztán a sértődés az ajánlatokra, aztán a noti el nem adása (mégis megtartás, elajándékozás rokonnak..) Na csak ennyi. -
Pingui
csendes tag
Látod ez konstruktív volt.
Bármit, bármennyiért el lehet adni, csak meg kell találni a megfelelő üzleti partnert.
Viszont azt nem annyira tartom korrektnek, hogy Te itt, és így hirdeted magadat, amikor a topik címe:
''HARDVER PIAC
Számítástechnikai eszközök adásvétele. Nem reklámfelület vállalkozások számára! ''
Na mind1.. -
EG0
aktív tag
Az árakon vitatkozhatunk, de mivel tények, ezért nincs értelme. 200e-ért (nettó 160e) hozok neked új Pentium-M procis, 2 év garis gépet. És akkor már kerestem rajta.
Vagy Celeron M 1.3, 15.2'' WSXGA, 256MB, 40GB, combo drive, 2.5kg 160e. (készpénz, 2 év gari. Haszonnal.)
Konstruktivitást szeretnél? 90.000.
Unok tényeken vitatkozni. -
Pingui
csendes tag
Az ilyen kategóriájú F-S, Acer stb notebookok új ára nem 120e. ft! Max a renew verzióké, de azok meg olyanok is. Vagy 1,3-as M.cel. procival szereltek, ez ugyebár 2.2-es.. Az olcsónak, de viszonylag jó minőségűnek mondható Albacomp Activa notok ára is 150 körül van. Plusz fa, ami ugyebár az én note-om árára már nem tavődik rá. Ha így számolunk akkor 144-be kerül az enyém is! Meg ugyebár ez nem fix ár, tehá alkudni is lehet, mint minden használt cucc esetében.
Azt egyébként pedig nem tudhatod, hogy Xedos vagy más nem keresett-e meg mail-ben vagy telefonon.
Kérlek, hogy a jövőben konstruktívan állj a témához, és ne fikázz. Köszönöm. -
EG0
aktív tag
ACER és Fujitsu-Siemens is van ennyiért. (Neked mi a rossz márka?) Itt nem fogod eladni ennyiért. Közel se. (Majd rájössz. Érdeklődök sem állnak sorban.)
Xedos: tényleg semmi közöd hozzá, hogy mit írok. Ha bosszantalak, az meg egyéni szoc. problémád. Unom, hogy bedumálsz. Tegyél ajánlatot inkább ellenérvként. Akkor majd komolyan veszlek.
Noti árakkal kapcsolatban meg itt lehet vitázni:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
EG0
aktív tag
És mit tud ez, amit egy új, nettó 120e forintos notebook nem?
-
Pingui
csendes tag
Asus L4400L Notebook gyönyörű, hibátlan állapotban eladó. P4 2.2 Ghz, 256Mb Ram, 40Gb Hdd, Dvd combo, Infra, 4*Usb 2.0, 2*Firewire, Com, Lpt, Svideo, Lan, Modem. Akku /2,5órát bírja!/, töltő tartozék. Ajándék táska, egér, Usb 2.0-ás külső ház, kábelek /Ps2 Y, Firewire.../ Decemberig garis! Ára 180.000Ft
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest