- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
EG0
aktív tag
Ugyanis nem itt hirdetem magam, csak azért írtam árakat, hogy tisztán láss, és komolyan vedd. Ne csak dobálódzunk. Ugyanis tényleg ennyiért tudok hozni, de nem ebből akarok megélni n+1. boltként.
naga: Viszont erősen gondolkoztam rajta, hogyha jó és reális áron kapnék használt notit, akkor lehet, most lemondanék a garanciáról meg az új cucc első kibontása élményről, de egyre inkább úgy látom, hogy a PH!-n (és máshol is) az a menő, hogy beírok egy olyan árat, ami álom, aztán a sértődés az ajánlatokra, aztán a noti el nem adása (mégis megtartás, elajándékozás rokonnak..) Na csak ennyi. -
EG0
aktív tag
Az árakon vitatkozhatunk, de mivel tények, ezért nincs értelme. 200e-ért (nettó 160e) hozok neked új Pentium-M procis, 2 év garis gépet. És akkor már kerestem rajta.
Vagy Celeron M 1.3, 15.2'' WSXGA, 256MB, 40GB, combo drive, 2.5kg 160e. (készpénz, 2 év gari. Haszonnal.)
Konstruktivitást szeretnél? 90.000.
Unok tényeken vitatkozni. -
EG0
aktív tag
ACER és Fujitsu-Siemens is van ennyiért. (Neked mi a rossz márka?) Itt nem fogod eladni ennyiért. Közel se. (Majd rájössz. Érdeklődök sem állnak sorban.)
Xedos: tényleg semmi közöd hozzá, hogy mit írok. Ha bosszantalak, az meg egyéni szoc. problémád. Unom, hogy bedumálsz. Tegyél ajánlatot inkább ellenérvként. Akkor majd komolyan veszlek.
Noti árakkal kapcsolatban meg itt lehet vitázni:
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest