- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
EG0
aktív tag
Ugyanis nem itt hirdetem magam, csak azért írtam árakat, hogy tisztán láss, és komolyan vedd. Ne csak dobálódzunk. Ugyanis tényleg ennyiért tudok hozni, de nem ebből akarok megélni n+1. boltként.
naga: Viszont erősen gondolkoztam rajta, hogyha jó és reális áron kapnék használt notit, akkor lehet, most lemondanék a garanciáról meg az új cucc első kibontása élményről, de egyre inkább úgy látom, hogy a PH!-n (és máshol is) az a menő, hogy beírok egy olyan árat, ami álom, aztán a sértődés az ajánlatokra, aztán a noti el nem adása (mégis megtartás, elajándékozás rokonnak..) Na csak ennyi. -
EG0
aktív tag
Az árakon vitatkozhatunk, de mivel tények, ezért nincs értelme. 200e-ért (nettó 160e) hozok neked új Pentium-M procis, 2 év garis gépet. És akkor már kerestem rajta.
Vagy Celeron M 1.3, 15.2'' WSXGA, 256MB, 40GB, combo drive, 2.5kg 160e. (készpénz, 2 év gari. Haszonnal.)
Konstruktivitást szeretnél? 90.000.
Unok tényeken vitatkozni. -
EG0
aktív tag
ACER és Fujitsu-Siemens is van ennyiért. (Neked mi a rossz márka?) Itt nem fogod eladni ennyiért. Közel se. (Majd rájössz. Érdeklődök sem állnak sorban.)
Xedos: tényleg semmi közöd hozzá, hogy mit írok. Ha bosszantalak, az meg egyéni szoc. problémád. Unom, hogy bedumálsz. Tegyél ajánlatot inkább ellenérvként. Akkor majd komolyan veszlek.
Noti árakkal kapcsolatban meg itt lehet vitázni:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
EG0
aktív tag
És mit tud ez, amit egy új, nettó 120e forintos notebook nem?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest