- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
Janesz
őstag
akkor leírom:szal felraktam most a wint egy ide vinyóra !!!
rádugtam a promise sata-ra a sata vinyómat!! eszközkezelőben felrakram a promise drivert és megy a vinyó de nem ezen van a rendszer hanem a kölcsön ide maxtoron!
nos a gond az ,hogy a cd-n van ugyan iolyan fájl aminek az a neve,hogy make disk (ez van a via sata driver könyvtárban is és a promise könyvtárban is)de ha ezzel csinálok kislemezt(kb 10 perc) akkor újraindítás után win telepítés kezdeténél amikor kéri más gyártó illesztőprogiját akkor ha beteszem a make disk által készített kislemezt akkor azt írja ki,hogy nincs meg valami txsetup.oem fájl a win xp/ könyvtárban (ahol nem is létezik ilyen tehát másik vinyórol bootolás után bemásoltam oda ahonnan hiányolta és ezután is ugyanazt írta ki!!)
vagy a másik verzió ha csak a promise driver könyvtárból nem csinálok kislemezt a make disk fájllal hanem egyszerűen átmásolom a txsetup.oem fájlt és az xp-s könyvtárt akkor ha kezdem telepíteni a wint elfogadja az illesztőprogit és el is jutok odáig,hogy elfogadom a licenszszerződést meg kiválasztom,hogy melyik partícióra(tehát már látja!!)de a telepítés kezdeténél megint kéri a lemezt,hogy helyezzem a meghajtóba (közbe benne van!!)és nyomjak entert! nyomom az entert és semmi ...tehát itt meg is áll a telepítés!!
szal röviden :) ennyi a gáz!!
és ugyanezt csinálja a via vezérlőnél is !!
amúgy a vinyóm 160gb sata samsung! -
tkesy
addikt
nekem se jön be mindig, de nme adom fel...
próba:
1.[L]http://usa.asus.com/support/download/selectftp.aspx?l1_id=1&l2_id=20&l3_id=1&m_id=2&f_name=378raid_100137.zip~zaqwedc[/L]
2.[L]http://usa.asus.com/support/download/selectftp.aspx?l1_id=1&l2_id=20&l3_id=1&m_id=2&f_name=378ata_100104528.zip~zaqwedc[/L] -
-
ftc
nagyúr
Na nekem hasonló gondom van.Most vettem egy 160GB-s SATA hdd-t
Én nem kaptam semmi flopyt.A cdn körülnéztem és semmi használható nincs-csak dos4gw és viasata exe-ezek lennének a telepitendő cuccok-egyébként Sapphire alaplap -
Janesz
őstag
na valakinek még tippek??
-
Janesz
őstag
mármint telepítsem a vis sata-n a wint (de az a gáz,hogy a cd-n a via sata driver könyvtár 10 mb és az nem fér fel egy kislemezre!!ha csak a winxp témát rakom fel akkor az meg kevés neki!!)és miután fennvan telepítsem a promise vezérlőt és dugjam át ugye??
de a promise vezérlő könyvtárába nincs telepítő fájl csak azt írja le,hogy ha benn van a vinyó akkor az eszközkezelőben megkeresem és jobbklikk után telepítem!!tehát ez csak akkor megy ha van a promise-ra is dugva valami!! -
Janesz
őstag
meg nehogy már ilyen legyen minden telepítés...meg ezért nem akarok venni egy ide vinyót!!!
-
Janesz
őstag
Nos a gondom az,hogy ugye ezen a lapon 2 sata vezérlő van az egyik a déli hídban(VIAk8t800) a másik egy promise sata vezérlő ami ugyanúgy 2 satát vezérel...
nos a gond az,hogy ugye gyárilag a laphoz nem adnak sata raid vagy scsi driver disk-et(kislemez)hanem ez a gyári cd-n van!! DE ugye nekem nyílván csak sata vinyóm van és ha elkezdem telepíteni a win-t akkor ott ugye meg kéne adni az illesztőprogramot az a: meghajtóban különben nem ismeri fel a vinyót ami ugye SATA-s!!!! szal a gond az,hogy a cd-n van egy MAKE DISK nevű fájl ami csinál egy kislemezt amin a vezérlő van(ez azért elég dúrva,hogy megveszed milla pénzért a cuccokat és nem adnak hozzá kislemezt hanem egy másik gépen kell csinálni!!)
nos megcsinálom a kislemezt elindítom a telepítést és kéri a kislemezt-->beteszem és azt írja ki,hogy nincs vagy hiányzik egy fájl (utána ezt bemásoltam abba a könyvtárba amit írt,hogy onnan hiányzik) de továbbra is hiányolja!!!
a baj csak az,hogy így nem tudom a sata vinyóra telepíteni a win-t (most egy kölcsön maxtoron van thx:Bobsurf)innen a maxtoros win-ről már tudom telepíteni a vinyó illesztőprogit de ha újraindítom a gépet és megpróbálom erre a vinyóra telepíteni a rendszert a telepítő ugyanúgy nem látja (meg jó is lenne ha először egy ide vinyóra kéne rakni és csak utána a sata-ra)
nos a kérdésem az lenne valami tippet tudtok adni,hogy mit csináljak??
Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest