Keresés

Aktív témák

• Janesz

őstag

válasz erdoke #13 üzenetére

akkor leírom:szal felraktam most a wint egy ide vinyóra !!!
    rádugtam a promise sata-ra a sata vinyómat!! eszközkezelőben felrakram a promise drivert és megy a vinyó de nem ezen van a rendszer hanem a kölcsön ide maxtoron!
    nos a gond az ,hogy a cd-n van ugyan iolyan fájl aminek az a neve,hogy make disk (ez van a via sata driver könyvtárban is és a promise könyvtárban is)de ha ezzel csinálok kislemezt(kb 10 perc) akkor újraindítás után win telepítés kezdeténél amikor kéri más gyártó illesztőprogiját akkor ha beteszem a make disk által készített kislemezt akkor azt írja ki,hogy nincs meg valami txsetup.oem fájl a win xp/ könyvtárban (ahol nem is létezik ilyen tehát másik vinyórol bootolás után bemásoltam oda ahonnan hiányolta és ezután is ugyanazt írta ki!!)
    vagy a másik verzió ha csak a promise driver könyvtárból nem csinálok kislemezt a make disk fájllal hanem egyszerűen átmásolom a txsetup.oem fájlt és az xp-s könyvtárt akkor ha kezdem telepíteni a wint elfogadja az illesztőprogit és el is jutok odáig,hogy elfogadom a licenszszerződést meg kiválasztom,hogy melyik partícióra(tehát már látja!!)de a telepítés kezdeténél megint kéri a lemezt,hogy helyezzem a meghajtóba (közbe benne van!!)és nyomjak entert! nyomom az entert és semmi ...tehát itt meg is áll a telepítés!!
    szal röviden :) ennyi a gáz!!
    és ugyanezt csinálja a via vezérlőnél is !!
    amúgy a vinyóm 160gb sata samsung!

• Janesz

őstag

válasz erdoke #7 üzenetére

mármint telepítsem a vis sata-n a wint (de az a gáz,hogy a cd-n a via sata driver könyvtár 10 mb és az nem fér fel egy kislemezre!!ha csak a winxp témát rakom fel akkor az meg kevés neki!!)és miután fennvan telepítsem a promise vezérlőt és dugjam át ugye??
    de a promise vezérlő könyvtárába nincs telepítő fájl csak azt írja le,hogy ha benn van a vinyó akkor az eszközkezelőben megkeresem és jobbklikk után telepítem!!tehát ez csak akkor megy ha van a promise-ra is dugva valami!!

Aktív témák