- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Aktív témák
-
Jester
aktív tag
Nagyjából 10 fok. Egyébként ez nem teljesen saját tapasztalat, illetve közvetve igen: van egy haverom, akinek szintúgy ilyen alaplapja van, proci dettó 2000+ (széria megegyezik), a hűtési megoldás is, és nála frissítés után ennyivel mutat kevesebbet. Én még nem frissítettem a lap BIOS-át, nem volt rá szükségem.
-
Jester
aktív tag
A lap stabilitásával semmi probléma, egy pár hónapja ilyet használok otthon. Tuningolhatóság szempontjából nagyon jó alap.
Az eddig kiderült betegségei ennek a típusnak:
- Vcore értéket magasabban tartja, mint amennyit igényelne egy AMD proci
- Hőmérsékletet fölülbecsli a régi 1010-es előtti BIOS, az újabb pedig alulmér.
- Linux alatt nem minden integrált kütyüt sikerült még beindítanom.
Pozitívumok: (gondolom olvastad az ASUS honlapján a reklámot, ezért attól megkíméllek, hogy mégegyszer olvasd.) A lényeg:
- Q-Fan valóban egész jól működik, elég gyorsan reagál a proci hőmérsékletének változására, érdemes használni.
- BIOS kényelmes, áttekinthető.
- Win XP alatt korrektül működik.
Mindössze ennyi negatívumot találtam benne, de ezek sem zavaróak, a működést pedig nem befolyásolják.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged