- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na. én egy ilyen alaplap boldogtalan tulajdonosa vagyok vagy 2 hónapja, és hát valami tapasztalatom már kialakult az ügyben.
Ennek az alaplapnak a legfőbb baja, hogy a procit árammal ellátó részeket ''kissé'' alulméretezték, igy indulási problémái lehetnek, főleg nagyobb áramfelvételű procikkal. Nálam is ez volt a gond, egy 2400+-os proci esetén. A probléma tökéletesen megoldódott a TÁPEGYSÉG cseréjével: még a 400W-os noname sem volt elég neki, viszont egy 360-as Chieftek igen.
Aztán: alul van méretezve a Northbridge hütése, ezen sem árt segiteni egy jobb bordával/chipsethütővel.
Érzésem szerint Ramra nem kényes, haverom Infineonjával, illetve a saját olcsó Elixir 512MB/333MHz-es rammal is hibátlanul müködik, sőt a kettővel egyszerre is.
Gond lehet még, ha tuningolni akarod a gépet: a doksijával ellentétben nem stabil 166-os FSB-vel, igy én is alapon, 133-on járatom.
Tehát alapbeállitáson, rendes táppal kifogástalanul müködik.
Amúgy nem ajánlom a tipust, éppen a fentiek miatt: csak nagyon drága, spéci táppal fog hibátlanul müködni, igy viszont már elvesziti az olcsóságában rejlő előnyt.
Ha van rá lehetőséged, próbálj másik tipusra váltani, a mások által emlitett ABIT NF-7, nForce2-es lappal nem járnál rosszul szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest