- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pweisz
senior tag
válasz
tiliktyko #47 üzenetére
Nálam is hasonló, csak én nem probáltam semmit se csatlakoztatni. Fagyott sokat a lap, anya használja a gépet, szólt hogy megint lefagyott, kikapcsoltam újra indítottam, valamire windowsban rákatintóttam rögtön fagyás. Kinyitottam a csipszett hüttön nincs venti, az elég meleg volt, de gondolom más ilyen lapnál is meleg. Mindenesetre újraindítottam, de akkor már semmi, csak a ventik pörögnek, bilentyűzetet megvillantja, de nem indul. Arra gondolok hogy alaplap; vidkarival és másik táppal is probáltam indítani, de azokkal se ment,persze cmos reset is megvolt, de az se használt semmit. Vajon memó illetve proci is lehet? az csinál ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest