- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Folyton újraindul/lefagy a gépem, az esetek nagy részében még a bootoláskor, az oprendszer betöltődése előtt. Arra gondoltam, hogy ez valószínűleg hardveres probléma. Cserélgettem a memóriamodulokat, de ugyanazt produkálta. Azt tudom, hogy az alaplapi audiocsatlakozó már egy ideje rakoncátlankodik (összegyűjti az elektronikus zajokat, és továbbítja).
A videokártyát 1-2 éve újonnan vettem, a HDD-t nem tudom tesztelni.
Ha az alaplapom haldoklik, akkor ezt a konfigot milyen más lappal tudnám még kiváltani?
(Egy bevizsgálás 5000 forintba kerülne, annyiért meg már két lapot is kapok...)alaplap [Asus A7N8X-X-EAY0Z]
processzor [AMD Athlon XP 2400+ 2.00GHz]
memória [1 db Kingston 512MB DDR 400MHz, 1 db TwinMOS 256MB DDR]
videokártya [Sapphire ATI Radeon 9250 256MB]
HDD [Seagate 120GB (ST3120022A)]
optikai meghajtó [2 db CD/DVD]
hálókártya [SMC EZ 10/100 PCI (SMC1211TX)]
tápegység [Chicony Hipro 430W]Használtan vennék aprón, jöhetnek linkek is, ha tudtok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest