- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoó
tag
Hidd el megteszik.Intel bácsiék olyanok.Párszor már +szívatták a gyanútlan vásárlókat.Köztük engem is a 815-ös chipsetes SA6-al.2 hónap múlva válthattam le ST6-ra,m az támogatta a Tualatint.Azóta elővigyázatosabb vok.De már késő.+vettem az Asus 955-öt.Sebaj! 2 hónap múlva lecserélem ezt is 965-re,az már tutira támogatja,és lehet ad vmi újítást is az a lap.Bár titkon reménykedem hátha a 955 is támogatni fogja bios frissítéssel.
[Szerkesztve] -
Zsoó
tag
Conroe info: [link]
Nem gyenge lesz. -
Zsoó
tag
válasz
B@dsector #21 üzenetére
Evvel tökéletesen tisztában vagyok.Persze h támogatja a Presler és Cedar Mill procikat.De én nem a Preslerről beszélek,hnem a nyáron megjelenő CONROE prociról.Olvasd el figyelmesen az első hozzászólásomat(a 13-ast),és a mellékelt linket!Nekem csak azért fontos az hogy bírja a CONROE procit,m akkor kiadok a 975-ös alaplapért plusz 20E forcsit.Ha nem támogatja akkor tökéletesen elég a 955-ös is.
A link újra: [link]
[Szerkesztve] -
Zsoó
tag
válasz
B@dsector #18 üzenetére
Ez oké.Ezt én is megnéztem,de ezek a Presler 65nm-es procikra vonatkoznak,nem a Conroe magosakra.
Idézet: ''We tested some of the 975X boards out there but none can support Conroe so far and not even a BIOS update can fix it. Apparently there are some hardware modifications that need to be done to the board before Conroe can run on it.''
Ebből én azt vettem ki h még bios friisítéssel sem lesznek jók csak vmi hardveres módosítással.De lehet rosszul értelmeztem,ugyanis angol tudásom csiszolatlan. -
Zsoó
tag
Hi!Azt olvastam hogy a nyáron megjelenő Conroe proci támogatja a 975X chipkészletet,de nem mindegyiket csak amelyiknek módosított feszszabályzó áramköre van.A tualatinos esethez hasonlítják ezt.Vajon az Asusnak ez az alaplapja támogatja-e a Conroe-t?Vagy 1 hónap múlva kijön esetleg a 975C,ami már támogatja?Most szándékozom ilyen lapot venni,és nem akarok csalódást.
Cikk: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest