- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
neilszab #522 üzenetére
Kicsit off, dehamán szóbajött, itt az új verzió
http://gizmodo.com/i-wore-the-new-oculus-rift-and-i-never-want-to-look-at-1496569598
Fullhd, amoled. -
Tsabi84
tag
válasz
neilszab #468 üzenetére
Ma mentem is rajta néhány kört. A pályát már régóta ismerem még RBR-s időkből, de ezekkel a "pályagépekkel" nem egyszerű végigmenni rajta.
Lehet, hogy most hülyeséget fogok írni, de nekem az tűnt fel, hogy ahogy belépsz a pályára onnan számolja az időt, szóval ha állítgat az ember a kocsin, akkor érdemes mindjárt egyből restartot venni és nyomni neki.
Esetleg más is tapasztalta ezt? Vagy egyáltalán ezen a pályán mikor kezdődik az időmérés? -
KaraDani
addikt
válasz
neilszab #461 üzenetére
iRacingben is ugyanez van, csak ott nem 5 másodperc alatt kell akár 300 ról is lelassítani 50-re (ami baromság). Úgyhogy kapsz időt a lassítást megtenni nem olyan veszélyes már ha megfelelő szakaszon teszed.
Amúgy rakjanak bele egy ilyen rendszert finomhangolva, meg egy olyat hogy számolja az ilyen eseteket, és be lehessen állítani, hogy mondjuk x darab után hívjon ki egy drive throughra pl, aztán akkor minden ligavezető azt használ ami szimpatikus. Leprogramozni egyiket se lehet nehéz, sírás meg mindig lesz akármit használ az ember, olyan nincs hogy egy ilyen redszer mindenkinek tetszen -
válasz
neilszab #455 üzenetére
Valaki írta már ezt, de nekem practice-ben is ugyanúgy bevágja és elveszi a gázt... majd megnézem ki fog kacsingatni, amikor multiban is ezt kapja egy véletlen 2 centis lecsúszás miatt. Remélem állítható lesz a dedikált szerverben vagy bele se teszik multiba ezt a baromságot, mert azonnal agyon tudja vágni valaki versenyét (és tegye fel a kezét, akit a körökön át tartó izgalmas csata közben valóban zavar 1-1 pici lecsúszás).
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #213 üzenetére
Frissült az Assetto Corsa Rank!
- bekerültek az új pályák és autók
- A legjobb köridő csak a szimuláció bezárásakor kerül frissítésre, így gyakorlatilag nullára redukálja a CPU terhelést.
- egyéb optimalizációk -
neilszab
őstag
válasz
neilszab #182 üzenetére
Felejtsétek el a korábban közreadott online Excelt, beindult az:
minden offline futott idő feltöltésre kerül egy kis app segítségével...
-
KaraDani
addikt
válasz
neilszab #145 üzenetére
Nagyon nagyon egyetértek veled, többek között ezért sem indultam most egy olyan bajnokságban, ahol több autó lett összeeresztve össze-vissza súlyozva. Ha meg nem akarod mesterségesen kiegyenlíteni ki a fene akar majd a sereghatjó technikával versenyezni mert jajj de jó
Ez meg azért nekünk mégiscsak a szórakozásról szól.
Ha már nekünk meg van a lehetőségünk egyenlő feltételekkel versenyezni, akkor mért ne tennénk azt. Miért akarnánk szimulálni az autógyártók, és racing teamek munkáját egy bajnokságban ami csak is a pilótáról szól. Ezt sosem értettem.
Ebből a választékból szuper márkakupákat, és multiclass bajnokságokat lehetne már rendezni.b-type: Én egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy akarom a communnity modokat. Inkább legyen kevesebb tartalom ami minőségi. A sok hulladék mod általában csak arra jó, hogy szétszabdalja a közösséget.
Igazán pálya szintjén örülnék csak a bővebb tartalomnak, azért egy Nordschleife legyen előbb utóbb, meg ha ne adj isten valaki megcsinálná targa florio-t akkor aztán teljesen boldog lennék a játékkal.Jack@l: Nálam 0, teljesen lineáris. Esetleg egy nagyon picit lehet hozzáadni. Sokat loadcellel semmiképpen se. Azt hiszem iRacingben pl. hagytam egy picit valami 0.5 körüli értéket az ottani alap 2 helyett.
-
Joshi
titán
válasz
neilszab #136 üzenetére
Lehet hogy nem ment át a mondandóm, nekem nem a darabszámmal van a problémám hanem a gyártók mennyiségével. Az általad linkelt listában 7-8 gyártó van és azoknak a különböző modelljei. Azért megnéztem volna egy 2107-et is.
Na jó csak vicceltem.
De kapisgálod hogy miről beszélek?
Hol van arról szó hogy milyen versenysorozatokat fog támogatni az Assetto Corsa?
-
-
neilszab
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest