Új hozzászólás Aktív témák
-
m0h0senator
őstag
-
m0h0senator
őstag
-
Joshi
titán
Abban egyet értek veled hogy az Assetto nem a driftről kellene szóljon, mert szerintem azok az emberek akik megelőlegezték a szimulátor vételárát nem a drift miatt tették. Igen a multit kellene erőltetni de azt te is beláthatod hogy tartalom nélkül nem lehet multizni. Minden liszenszért fizetni kell és ez miatt nem úgy van hogy csak beletesznek tartalmakat oszt csókolom. Nem tudom hogy a programozó csapat hány főből áll de nem hinném hogy EA nagyságú lenne.
Az én véleményem pozitív a játékot illetően, ha visszagondolok hogy milyen volt a játék amikor megvettem ahhoz képest szerintem jó irányba halad a project. Fel a fejjel emberek, síttok-ríttok ahelyett hogy pozitív hozzászólásokkal éltetnétek a csapatot mondjuk a facebook oldalukon. -
Én nem olvastam olyat tőlük, hogy akkor majd ma reggelre jó lesz. Csak remélik/reméltek. Ez megint nem mindegy. Én ekéztem már Kunost eleget a kommunikációjuk miatt, de az, hogy nem sikerült tartani egy határidőt minden más fejlesztőnél is megtörténik (az vesse rájuk az első követ, aki magának nem adott még sose határidőt, amit végül nem tudott valami miatt tartani). És szerintem az becsülendő, hogy inkább nem adták a kezünkbe szarul, hanem előbb kijavítják. Talán nem is volt a fejlesztés folyamán eddig olyasmi, ami kiadva nem működött megfelelően. Ezt nem sok fejlesztő mondhatja el magáról.
-
emellett majd mellekesen tamogatja a kontrollereket is
Majd ezért jól meg leszek kövezve, szóval még az elején enyhítenék a véleményemen: értem én, hogy miért kell ez (meg a bill. támogatás) és miért fektetnek mostanság plusz energiát bele, hogy használható legyen, amennyire csak lehet.
De komolyan a tök ki van már azzal, hogy Kunos mindenféle "szarságokat" fejleszt, a komolyabb dolgok helyett. Az, hogy a multira ígéret sincs, az egy dolog. De bakker, még boxolás sincs. Nyilván, amíg a boxutcai dolgok nincsenek rendbetéve, addig a multiról pl. álmodni sem érdemes, márpedig ez előbbiről nincs még hír se. Van nekünk használhatatlan AI-nk, van kontrollertámogatásunk (ami egy vér-szim-fannak nem opció), haverokkal idő-idő elleni mittudoménmicsodánk, ami nem tudom kit hoz lázba (biztos van ilyen is)...
Jelentik be, adják ki az újabbnál újabb tartalmakat, csak amitől igazán élvezni lehetne a cuccot, az még mindig a környéken sincs. Ha legalább tudnánk valamiféle hozzávetőleges menetrendet, hogy milyen fejlesztés hol tart, az jó lenne, de folyton várni a nagy "semmit" kéthetente, engem erősen lelomboz. Egy új pályától nem lesz új a játék. Egy új autótól nem lesz új a játék. A fizikát reszelgetik, az apróságokat a háttérben reszelgetik, ami nagyon jó, nagyon szép, de komoly funkciók hiányoznak már rohadtul... -
yodamastah
őstag
Ejgen az iR jó lenne. Ha nem lennének problémák. A gumifizikával még mindíg vannak gondok, és a grafika is kezd kicsit elavult lenni. AC éppen emiatt lett érdekes. A grafika egyértelműen jobb. És a fizikai modell egészen más, és néhány szempontból tényleg jobbnak tűnik. A többit meglátjuk
-
Unbaised-Ben
senior tag
De most őszintén, nem erre van a legnagyobb szükség?
Mert lehet én vagyok tájékozatlan, de nekem, meg egy közösségnek ez nagyon jó. Tisztában vagyok az iRacing folyamatos versenylehetőségével, az is jó, de kell egy ilyen is az újabb szimulátorok közül, ami ezt a fajta multit képviseli.
-
zodo
nagyúr
Érdekes persze elhiszem hogy ilyen kevés ( atlagban 40-50 kozt megy ) fps-el sem akad nálad.
Nálam alacsony szinte minden off a korábban linkelt képeken látható értékek közt is szaggat pl motorháztetőn jól kivehető az árnyékokon ill. magán a kormányzás késésén.
Nem tudom hogy a proci-e ami kevés mert soha nem értettem miért/mitől erősebb egy általam alacsonyabb (Mhz alapján) teljesítményűnek vélt egyéb proci.
Viszont ha hinni lehet a mérő proginak akkor tisztán látni hogy a proci bőven elégséges hiszen még bekapcsolt Ai-k mellett sem éri el az alap 3.8Mhz terheltségi szint 100%-át.
Korábban IreN!CuS említett hogy a vga tunning segíthet.
Felhúztam az alap 775/1000 értékeit 830/1100-re és játékon belül mindent a bizonyos, szinte minden off grafika mellett sem változott a helyzet. Vga szintén fullon megy és akad a játék.Aztán feljebb vettem ezt-azt:
AF 8x , AAS 4x , FAAA 4x , Shadow Medium , World Detail Wery high , MB Off , HDR On , Cubemap Resolution Medium
Vga szintén fullon megy átlag 40-60 fps érték közt de ami érdekes hogy a proci terheltség még inkább leesik átlag 20% -ra.
IreN!CuS
Feltettem ide az AMD System Monitor 1.0.0.9 mert most nekem sem jön le a hivatalos oldalról pedig nemrég még onnan szedtem.
-
zodo
nagyúr
Nem hiszem hogy a driverben kellene keresni a probléma okát mert pl nálam a 12.10 van fent a 6850 alatt.
HDR-t rögtön kikapcsoltam az itt olvasott ill. a menüben való navigáció akadozása végett.
Akkoriban így festett a beállításom amin azóta csak az AF 2x -re a 4x-ről módosítást hajtottam végre és így nem volt a kezdetben zavaró, akadozó kép.
110-120 fps-t tudott a cuccom ezekkel a beállításokkal.Igaz csak egy-két kör erejéig néztem rá a játékra, ugyanazon pályán és autóval de mintha az update 1 telepítése óta, talán érkezett valami ami cirka + 10 fps-t hozott mert mostanság, ugyanazzal a beállítással simán 120-130 de a 140-et is verdesi a beépített mérő számlálója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest