Új hozzászólás Aktív témák
-
NB2
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^ #2001 üzenetére
Emlékeim szerint itt (Valhalla) nem sokszor fordul elő, hogy kincshez egy főküldi párosul. Egy ajtó van, amire hirtelen emlékszem, de pl az Originsben sokszor volt, hogy kérdőjel olyan helyre vitt, ahol egy erődöt kellett kipucolni és akkor amúgy is megszerezhető ami ott van.
Pl ezért lett a 2. teljes végigjátszás rövidebb mint mikor először csak az alapjátékot játszottam az Originsben. -
válasz
s4hu|SyD^ #2001 üzenetére
Én úgy szoktam az egyes területeket végigvinni, hogy előbb a szinkronpontokat járom be, aztán a főküldit teljesítem az adott térkép részre, és ha az megvan, akkor nekiállok kipucolni az egészet, minden jelzést felkutatok, bejárok, megoldok. Az elején én is többször belefutottam olyan nagyobb kastély/erőd/tábor kipucolásába, hogy nagy nehezen átrágtam magam rajtuk, ott vagyok a végén, és nem tudok bemenni.
Aztán, amikor a főküldiben odáig jutottam, akkor mehettem rajta végig még egyszer.
Igaz, akkor már tudtam, hogy merre kell menni, mit kell keresni, de azért gyakorlásnak kicsit sok időbe telt az első, felesleges rajtaütés.
-
elbandi2
tag
válasz
s4hu|SyD^ #1999 üzenetére
Skill térképről nem tudok, de tapasztalatom szerint nincs drámai szerepe a skillek kiosztásának. Ha eléred a 400-at úgyis meglesz mind. Én most már nem tökölök vele, automatán osztom ki
Harcmódban én most az assassin módot, és az íjazást preferálom. Közelharcra korábban két egykezest használtam (Varin-axe, meg valami másikat) Most ez nem az igazi, magasabb szinten volt jó, itt 50 körül gyengének érzem. Most valami kétkezest használok leginkább, hatékonyabb számomra. De ez totál személyes preferencia kérdése.
Ability-ket, ha megtalálod, próbálgasd, lesz amit szívesen fogsz használni.
Páncél a Berseker van meg az elején, szerintem azt craft-old fel, később lesz jobb.
Küldetést én a raid-eket viszem az elején, és fejlesztem a falut(longhouse-ban ágy mellett van egy üzenőtábla, ott írja hogy mi a fontos építenivaló).Ha egysíkú kezd lenni, akkor bejárom a területeket, kilátópontokat behúzom, illetve szintemnek megfelelő régiókat pucolom ki.
De ez én vagyok, szerintem mindenki vigye úgy hogy ahogy jólesik neki, és nem kezd beleunni. -
elbandi2
tag
válasz
s4hu|SyD^ #1996 üzenetére
Én is ma szórakoztam vele, ingame nekem sem mutatta a dlc-ket. Ubi Connect-el volt telepítve. Most felraktam az Epic Launcher-ből is, és most már megvan a játékon belül a Ubisoft Connect menü pont alatt. Ott a store-n belül 4 dlc is owned. Utána letöröltem az epices telepítést, csak az ubi-s maradt fent, és úgy is maradt a dlc-k státusza. Gameből indítani nem tudom, gondolom előbb végig kell vinnem az alapsztorit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest