- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemot
csendes tag
válasz
sptkyle #6947 üzenetére
Aha hát annyi gondom lesz, hogy 1 ram van a gépbe és egyelőre nem tudok senkitől sem kölcsön kérni. Még nincs külön videokártyám az alaplapi vagyis processzoros vga van. Most kb kicsit több mint 1 éves a gép szóval lassan jött elő ez a jelenség. Eddig 3x csinálta 2-szer bekapcsoláskor 1-szer játék közbe fagyott meg. Esetleg átteszem másik slotba hátha csinál valamit, de pl most jó a gép. Az is érdekes, hogy ha jön a restart dolog akkor kikapcsolom, de előbb utóbb rövid időn belül ismét megy. Max kihúzom vagy reset bios után 1-2 próbálkozás után ismét megy. Az is érdekes, hogy nem túl gyakori a hiba. A 8 Gb ramot tesztelni meg nem túl rövid idő memtesttel sem, de lehet azt még kipróbálom.
Ez az összeállítás van:
Asrock B75 Pro3 alaplap
Chieftec CTG-500-80PB OEM táp
Intel Core i5-3470 processzor
Patriot 8GB DDR3 1600MHz PSD38G16002 memória
Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM DVD író
Sharkoon Vaya Value 4044951011704 számítógép ház
Toshiba 500GB 32MB SATA3 DT01ACA050 merevlemez
Az előlapi csatlakozókon kívül nincs semmi rákötve a hátlapin meg egy hangfal, szkenner, nyomtató, egér + bill. Bár nagyon gyanús, hogy vagy alaplap vagy ram, proci kérdéses számomra, táp elég kicsi valószínű. Ha tudnék szerezni ramot talán azzal próbálkozhatnék, hátha sikerült valamikor.
Ha van valami ötleted még szívesen kipróbálnám. Vagy valami memória terhelős progi ami gyorsabb mint a memtest. -
enemot
csendes tag
válasz
sptkyle #6935 üzenetére
Helló!
Újra csinálja ezt az újraindulást, de legalább már tudom, hogy 4-et sípol. Szóval nem tudom mi a baja kérdeztem már másik topikban is mit jelenthet ez a 4 sípolás, de eddig nem kaptam rá választ. A könyvében sincs leírva semmi. (Ram, táp, proci alaplap?) Nincs másik ram benne sőt itthon sincs így nem is tudom kipróbálni. -
enemot
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos problémám van a gépemmel és akiket eddig kérdeztem alaplapra gyanakodnak. Remélem tudtok segíteni sajnos ez az egy gép van itthon és az alkatrészeket sem tudom külön kipróbálni. Ráadásul neten rendeltem a gépet így a hibás alkatrészt kell visszaküldeni vagyis érte jönnek, de először is tisztáznom kéne mi a hiba ha egyáltalán hardveres ezért kérném hogy segítsetek vagy tanácsoljatok valamit.
B75 pro3 alaplapom van i5 processzorral. A problémám az, hogy elindítom a gépen felpörög a proci venti kb 3-4 mp-ig eddig semmi kép se bios semmi, majd leáll a gép 1-2 mp szünet majd újraindul és ez ismétlődik. Kb múlt héten jelentkezett a hiba először. Akkor egy másik vinyóra gyanakodtam azt kivettem és elindult a gép így annyiban is maradt lehet az volt a gond. Egyetlen furcsaság, hogy külön parancsikonnal kell indítani a netkapcsolatot és az ikon eltűnt. Erre ma ismét jelentkezett a hiba reggel ment a gép rendesen, majd a következő bekapcsoláskor jött újra a nincs kép nincs bios pörög a venti és újraindul a gép. Aztán nagy nehezen sokadik próbálkozásra eljutott a bootig csak a windows nem indult el hibát észleve kék háttérrel szöveg majd win javítást kínált fel. Amint megtörtén a javítás lépett volna tovább a win bejelentkezéshez, de akkor fekete lett a képernyő és csak az egér játszódott majd újra megjelent a win7 háttér majd újra fekete kép és 1-2 ismétlődés után a monitor egyszerűen kikapcsolt no signallal és annyi. Most próbáltam újra először nem ment majd jumperrel clr mosfet után még nem majd második próbálkozásra elindult. Futtattam egy víruskeresést is nod32-vel nem volt találat.
Kérlek segítsetek nem értek annyira a dolgokhoz. Vírus vagy hardver probléma lenne esetleg w7 reinstall?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest