- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
B75-ös lapot használok és szeretném ki próbálni a windows 10-et, de a Asrock honlapján nem találtam windows 10-es drivereket. Ez okozhat bármilyen problémát?
W7 alól frissítenék. -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Van egy B75 pro3 lapom és friss rendszert készülök telepíteni.
Én eddig a gyári CD-röl a Driver szekcióból minden föltelepítettem, valójában mire van szüksége ezekből a windowsnak az optimális működéshez?Windows 7 x64 Home Premium
-
Mustármag
őstag
válasz
sptkyle #6869 üzenetére
Esetleg próbáld meg főkapcsoló le, cmos reset, ram kivesz (ha 2 van akkor csak az egyiket) tedd visza egy olyan slotba ami eddig üres volt, táp viszza indítás. Ha nem add még mindig, tedd át másik(ha van még egy másik haszbálaton kivüli) slotba.
(Nekem oldott már meg ilyen fekete képernyös problémát) -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Újabb kérdésem lenne, a Chassis Fan 1-et nem tudom LVL szinttel vezérleni, 1-is és 9-is 1200rpm-en pörgeti ezzel szemben Chassis Fan 2- meg tudom ott LVL1-4 ig és hallom ahogy halkul a venti mi lehet a probléma?
(B75 Pro 3) -
Mustármag
őstag
válasz
sptkyle #6855 üzenetére
Próbálgattam kicsit, annyi biztos hogy a LVL-el azt állítom be hogy mennyi legyen a minimum fordulatszám.(LVL1 - 1000rpm, LVL4 - 1400 rpm, LVL9 - 1900rpm[nálam])
És úgy sejtem, hogy a hőmérséklet meg arra szolgál hogy hogy az alatt kellene tartania, ezt pontosan nem tudom tesztelni mert 57°C nál maximális fordulatszámon megy a venti és nem akar csökkenni, és 48 °c ra állítottam.(IBT alatt és HWiNFO64-el mértem) -
Mustármag
őstag
Sziasztok
B75 Pro 3 lap
BIOS ban Hardver monitor-on belül a CPU fan-nál meglehet adni egy hőmérsékleti értéket az addig megvan, de alatta belehet állítani egy 1-7lvl-es skálán valamit, azzal mit állítok be?
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Miért ajánlottabb a ASRock B75 Pro3-M-lap mint a ASRock B75 Pro3??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hobby elektronika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Amazon Kindle
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest