- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekto
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Új hűtőt most ezért nem akarok venni, annyira nem SOS a dolog, viszont ezt a beállítást meglesem majd, hátha mérsékeli valamennyire.
-
szekto
aktív tag
Sziasztok!
Lassan 2 éve megvan a gép, de eddig nem tudtam rájönni az alábbi probléma megoldására.
Adott az alábbi konfig:
- A10-5800K + gyári hűtő
- ASRock FM2A55M-HD+
- 2*4 GB DDR 1600 MHz Kingston
- GTX 960 2 GBA probléma a következő: megfelelő terhelés alatt (pl. játékok) a gépbe valamelyik venti elkezd "liftezni". Liftezés alatt azt értem, hogy felpörgeti nagy fordulatszámra a ventit, egy 1-2 mp-ig, aztán lentebb veszi a fordulatszámot, majd megint fentebb veszi, és ezt játssza egy kis ideig. Amikor ugye fölpörgeti, elég hangos lesz, amikor lassít, jóval halkabb.
Kérdésem: ez valamilyen alaplapi beállítási hiba lesz? Ha igen, akkor hogyan lehet ezt orvosolni? Egy CoolerMaster házam van (CM Force 500), gyárilag van benne egy 12 cm-es venti, ami rá van kötve az alaplapra. Vagy nem jó helyen kutakodok, és a proci hűtője csinálja a fent említett problémát?
Teljesítménybeli problémát nem tapasztaltam eddig, szépen fut a rendszer, ahogy kell, csak kissé idegesítő a hang (főleg külső személynek
).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest