- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Emlékeim szerint a 800MHz -es HT az nf3 chipset alaptulajdonsága.
[OFF]Egyébként végiggondolva a dolgokat, ha lett volna pénzünk egy PCI-E kártyára, akkor nem ezt a lapot választom. Ecsémtől megörököltem a brutál nyákos ti4200 -at, az enyém ugyanis pont elhalálozott - púpos kondik - szóval adott volt a platform.
Mai fejjel már látom, hogy rövidesen vista alá leszünk kényszerítve, amihez jelen esetben kell egy dx10 -es kártya. Viszont világosan leírják az asrock oldalán, hogy miket támogat ez a lap vista alatt. Csupa-csupa nvidia kártyát - szóval hiába ad ki az ATI-AMD újabbnál újabb agp -s dx10 -es csodákat, ha lótúrót sem érünk vele, mert meg sem mukkan ebben a lapban vista alatt...
Konklúzió: fel kell túrni a lehető legcombosabb agp-s nvidia karikat, ha vista alatt akarunk valamit pöntyögni ezzel a lappal. Vagy hagyni a fenébe az egészet. 5 évig kihúztam a tusl2-c 1,3celeron párossal. Majd csak kihúzom ezzel is...[/OFF]
-
Pacák
senior tag
Urak! van egy rész az alaplap hivatalos oldalán [link], amit tanácsos elolvasni VGA bevásárlás előtt.
Valami ilyesmi olvasható ott:
Expansion / Connectivity
Slots - 5 x PCI slots
- 1 x AGP 8X slot**If you plan to install Windows® Vista™ 32-bit / Vista™ 64-bit OS on this motherboard, please click here[link] to read instructions and limitation carefully. For Windows® 2000 / XP / XP 64-bit OS, there is no such limitation.
-
Pacák
senior tag
A legtávolabbi PCI slotba tettem egy jó öreg SB live -ot, direkt kipróbáltam mindent amit leírtál. A live -val minden klappol. Amúgy is elhatároztam, hogy használni a live -ot fogom az integrált CMI hangchip helyett - a te tapasztalatod is megerősített ebben az elhatározásomban. Gép install -nál az integrált hanggal már nem is próbálkoztam - pont ez miatt a hozzászólás miatt. Ritka eset, de ki tudja..
(Kinéztem ezt az alaplapot a gépfelújításhoz és dirket végigtúrtam netet google -val magyarul, németül, angolul és persze itt a PH! -t, hogy tisztában legyek minden nyűgjével. A tiéd volt ez egyetlen itt a PH! -n. Bármi, amit a google -val találtam anno, az sem volt vészes, inkáb user error..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged