- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
ott valószínűleg jobb lesz a matek, minél több mag, annál jobban skálázódik
az mindenesetre biztos, hogy egy 7900/7950x 65w-ból kb gyaláz mindent ami alattuk van, akkor is ha azok nincsenek visszafogva
de...ez az ár röhej marad, ezen nem változtat - ahogy a többi 7xxx lap ára is az -
amd meg a cpu tdp supportra azt mond amit akar, ez a lap ezzel a vrm-mel és ráadásul hűtés nélkül? ( :
remélem rohadt kevesen veszik még mindig a 7xxx-eket, és lassan a lapok ára is lentebb fog menni, a cpu-k árain már látszik mekkorát lőtt mellé most az amd -
Apollyon
Korrektor
Jól hangzik. Én tavaly ruháztam be AM4-re, szóval marad ez a rig egy ideig. Bár az én 65W-os cpu-m eléggé antituning, és simán bezabál 100W-ot bencs alatt, de jobban is teljesít.)))
Szerintem várni fogok a 3.-4. am5 genre mire platformot cserélek, hacsak nem lesz valami drasztikus előrelépés energiahatékonyságban. -
S_x96x_S
addikt
> Nem kiemelkedoen jo ajanlat, de nem is rossz vegulis.
ha nem sürgős .. célszerű megvárni a következő generációt.
addigra talán lesz már rendes
- Gen5 -ös GPU
- Gen5-ös M.2Sajnos nem lehet tudni, hogy ebben a komplikált nemzetközi környezetben melyik döntéssel hogy járunk .. ( ~ lehetnek jobb és rosszabb árak is ... )
-
S_x96x_S
addikt
> Az ara tenyleg huzos, ilyen minimal lapert a kozel 100 euro az nem normalis.
Intel 1700 - DDR5 - alaplapok 113 EUR-nál kezdődnek.
Intel 1700 - DDR4 - alaplapok 70 EUR-nál kezdődnek.vagyis ha a cikkben említett MSI PRO A620M-E - DDR5 -öt ~90 EUR-ért adják.
az annyira nem rossz.
a DDR5 -nek van valamilyen felára .. ( +43 ..100 EUR ? )> Ennek a lapnak a realis ara olyan 60 euro korul lenne szerintem.
A legolcsóbb AM4-es lap ( DDR4 A320 ) ~ 49 EUR.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest