- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
Egyébként ezt írják hivatalosan is: "We don't recommend users to update BIOS while the system is running well."
-
BDave
őstag
válasz
#16729600 #478 üzenetére
SATA II-es Seagate. Neked?
Nekem nem sistereg semmi, akkor ez nálad egyedi probléma lehet.
Mi volt a baja az Extreme4-nek? Ennek nem lehet ilyen? Nem akarom hogy baja legyen, olyan jó és olyan széééép!!!!
Nekem is melegszik a CPU ha nézem az UEFI-ben. Kb. percenként egy fokkal. Az jó/nem jó? -
BDave
őstag
válasz
#16729600 #476 üzenetére
Hehe, nekem is ma (illetve tegnap) lett összetéve egy ugyan ilyen lapra épülő rendszer.
Azt nem tudod mitől van, hogy bootolás előtt (tehát a főképernyőnél amikor bekapcsolod a rendszert és ki van írva az alaplap neve), viszonylag sok időt eltölt a gép? Oprendszer felrakása előtt nem időzött el olyan sokat (csak pár pillanatra lehetett látni a gyorsbillentyűket, alig lehetett jól megfigyelni hogy melyikkel mibe lehet belépni). A bootolási sorrendet nem változtattam meg, minden gyári beállítások szerint van. Ez a normál tempója oprendszer felrakása után?
Hol vásároltad, ha szabad kérdezni?
-
BDave
őstag
Sziasztok! Bocs, hogy ha már volt párszor a kérdés, de arra lennék kíváncsi, hogy mi a véleményetek a 970 Extreme3-ról? Megéri megvenni hosszabb távra fejleszthetőségi szempontból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest