- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeami
tag
válasz
pendre54 #2132 üzenetére
Nekem 970 Pro 3 van otthon, 1.5-ös BIOS-al frissítettem legutóbb, két hónapja vettem meg azóta tökéletesen működik semmi problémám nincs vele!
Nekem FX-6100 van benne, Intel SSD-vel, valamint 4x2 Gb Adata 1600 DDR3-al és Sapphire 6870-el...tökéletesen megy amióta megvan. Van egy másik gépem is ASUS lappal
és 760-as CORE-I5-el grafikai munkára van használva.....gyakorlatilag semmi különbséget
nem érzek, sőt az AMD még gyorsabb is mert a másikban csak GTX-460 van..Érdekes hogy ezt a lapot kevesen használják sokkal inkább a 970 Extreme3-at meg 4-et és ahogy olvasom ezekkel van gond bőven még nekem a 970 Pro 3 tökéletesen bevállt szóval
ajánlom.. -
Jeami
tag
válasz
DeadMeat #2018 üzenetére
Igen, én is ezen gondolkodom, felhúzom újból ahci módban aztán kiderül mi lesz! Lehet hogy ez a kulcs mert a mérés szerint nem gyorsult de ahogy lejött az összes frissítés a win 7-hez
most már gyorsabban töltődik és nem szaggat annyira!Ha ez se, jövő héten kipróbálom egy másik SATAII winyóval vagy egy SATAIII-al..ha az se, akkor marad amit mondtál.egyébként sajnálatos dolog mert ezt leszámítva ez az ASRocK 970 pro3 alaplap nagyon jó cucc, nemcsak ár érték arányban hanem szolgáltatásban is!
Ha ez a HDD gubanc nem lenne, tökéletes lenne! Most egy GTX 460 van benne és ezzel a
lappal és az FX-6100 procival minden játék full HD-ben hasít rajta! Tervezem majd a cserét
6870-re, azzal még jobb lesz! -
Jeami
tag
válasz
DeadMeat #2016 üzenetére
Köszi a választ, egyébként én is registry buherával oldottam meg, most AHCI mód de semmivel se gyorsabb!
Panaszkodtak itt a fórumon hasonló problémára, neki az UEFI bios frissítés segített,
nekem nem!Frissítettem 1.20-ra a legfrissebbre, nincs változás.
Kipróbáltam más SATA kábellel, más SATA portban, semmi.
Az a röhely hogy kb 75 körül olvas most és 81 körül ír a Chryistal benchmark szerint.
Elfogytak az ötleteim, talán a jövő héten megpróbálom másik winyóval de tuti nem az a baj..
és az még hagyján hogy lassabban tölti be a win-t de néhyén játéknál hiába bírná a CPU
meg a GPU a terhelést, annyira lassúak a játékok a tölrés miatt hogy brutálisan szaggat! PL. BF+.. -
Jeami
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy 970 pro3 alaplapot FX 6100 procival. Teljesen jól működik de a régebbi (2009-es SATA II.) WD caviar blue 500 Gb.os winyóm valami hihetetlen lassan megy benne,
nagyon soká tart a win 7 betöltés és mindent lassan töltm szaggat...win 7 64 van rajta, előtte win 7 32 volt, azzal tökéletes volt.átlagban 40 MB/s-el olvas lemértem de iszonyúan ingadozi ka sabasség...a BIOS-ban IDE módban megy a SATA mert volt rajta adat, ezért nem tettem át AHCI-ra.
Látott már valaki ilyet, mi lenne az ellenszere?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest