- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomko78
őstag
Na már AMD alaplaphoz is van XFast RAM
-
Tomko78
őstag
válasz
perfegor17 #1116 üzenetére
Másik sata kábellel próbáltad?
-
Tomko78
őstag
válasz
perfegor17 #1113 üzenetére
Na attól tuti nem hogy sata 2 hdd teszel sata3 ba, nekem a sata 2 ssd szépen megy benne , itt valami más gond lehet
-
Tomko78
őstag
Ezért örülök hogy a monitoron van hangkimenet , így legalább normálisan szol a hangcucc , de hogy hirdeti THX es na ja a régi Msi K9A2 Platinumban 100x jobban szolt mint ebben , így már legalább megnyugodtam nem csak az én alaplapi hamgkártyám a rossz , mert nekem is az van magas meg közép oké de a mély nagyon gyatra , a Asus Xonar D1 el meg else indul csak csípog 4 és kész , de a tesom gépében meg jó a hangkártya
-
Tomko78
őstag
Mindenki hadd döntse már el mi a jó neki , kinek a papné kinek a pap , nem tudom mit kell itt vitatkozni
-
Tomko78
őstag
válasz
Crossfit007 #902 üzenetére
Nekem 4 ghz megy a 965 de semmi kusza gondolat sincs hogy intelre váltsak , nekem ez a gép bőven elég , én netre meg gamere használom ott is a Cod sorozat ahoz meg bőven elég
-
Tomko78
őstag
válasz
Crossfit007 #895 üzenetére
Na akkor sok sikert hozzá
-
Tomko78
őstag
válasz
Crossfit007 #890 üzenetére
Te nagyon belenyúlsz ezekbe a Fatal1ty alaplapokba
-
Tomko78
őstag
Pár kép
[link]
-
Tomko78
őstag
Felraktam a 1.3 biost és elég furcsán viselkedett a vga ,vissza raktam a 1.1 biost és tökéletes lett ,na ha nem muszáj én se frissítek biost
-
Tomko78
őstag
pl A Fatal1ty sorozat alaplapjai V12+2 Power Phase alkalmazásával került kialakításra vagy a alaplapon található Dual LAN a Teaming funkcióval lehetővé teszi, hogy két külön kapcsolat egyként viselkedjen a dupla adatátviteli sebességhez, így hatékonyabbá téve az adatátvitelt.
-
Tomko78
őstag
Hát nagyon szuper a alaplap egyedül a hang valami borzasztó , THX drivert nem akarja frissiteni lehet amiatt van a gubanc , viszont tuningban nagyon szuper a lap a 4 ghz vigan viszi mg a MSI K9A2 Platinumál mostanábancsak 3.9 ghz ment alapfeszen , de ez valami isteni hogy alapfsbvel 4 ghz megy a C&Q
Ja és csak egy sli hidat adtak mert ugye atinál a vgahoz jár egy cf kábel
-
Tomko78
őstag
Szerdán érkezik a ASROCK Fatal1ty 990FX Professional alaplapom nagyon kíváncsi leszek rá , mert elég sokan ajánlották hogy ezt vegyem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asztalos klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest