Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
BadWolfCorp #1 üzenetére
A kérdésedet a VGA kártya topikjában tedd fel. Nem kell minden kérdésnek külön topikot nyitni.
-
BadWolfCorp
csendes tag
Sziasztok!
Nem igazán találtam ilyen problémát a fórumon, ezért nyitottam ezt az új témát.
A problémám a következő volna:
Van egy NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti videókártyám, aminek az egyik HDMI kimenetét használnám a Pro Tools 12 programhoz, hogy 5.1-et, vagy 7.1-et tudjak keverni.
Viszont az ASIO4ALL program nem látja csak 2.0-nak, és csak 16bit-es kimenetnek, ráadásul nem is ad hangot, ha a programban ezt a kimenetet választom.Ha PowerDVD-vel elindítok bármilyen Blu-ray-t, és azt küldöm ki az erősítőre ugyanazon a HDMI-n, akkor az bitstream módban rendesen működik, felismeri a DTS MA-t, a TrueHD-t, stb., szóval az összes formátumot.
Mindenből a legfrissebb driver, szoftver van fent.
A régi videókártyámmal (NVIDIA GTX 780) is így használtam a programokat, és minden tökéletesen működött.Esetleg valakinek valami ötlet, hogy hol keressem a hibát??
[/
(L:/dl/upc/2017-08/31/674759_uap7g3qxnoa6dhxp_asoi4all_2.png)
(/L) L]
Aktív témák
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Exkluzív órák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest