Új hozzászólás Aktív témák
-
szucsi
őstag
válasz
Drótszamár #5 üzenetére
K''szi, Łtcserˇlgettem.
thx redant
[Szerkesztve] -
RedAnt
aktív tag
volt hasonlo problemam, en azt csinaltam hogy Notepaddal atcsereltettem a rossz karaktereket jokra. Eleg lama megoldas de igy legalabb csak 9 vagy hany muvelet.
Szerkesztes/Csere -> Keresendohoz bekopizod amit kell, Csere erre: ertelemszeruen, aztan Az osszes csereje gomb
[Szerkesztve] -
szucsi
őstag
Sziasztok!
Van egy régi DOSos progim, amibe bevittem egy rahedli adatot. Az output viszont sajnos ascII formátum, nem ad kiterjesztést, ha megnyitom notepad-del, elkúrja az ékezeteket. Mivel az output file rohadt nagy, és holnapra le kell adnom, nem szeretném kézzel kijavítgatni.
Nincs ötletetek, hogy mi a füttyömet lehet ilyenkor csinálni?
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Revolut
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest