Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ráczkölke

tag

Hali Mindenkinek!

Kb múlthét óta gondolkodom egy ilyen téma nyitásán, és mivel mondhatni vízközelben (6km) élek, ezért én is aktualitását látom, h ezt kibeszéljük.

Eset: Csütörtökön reggel suli udvaron vártuk, h megyünk ki megint melózni gátra, kijön igazgatónk, és mondja, h nagyon köszönik az eddigi segítséget, de úgy tűnik, hogy mostmár vonul le a Tisza, leépítik a katonaságot is, stb.stb... (hozzáteszem szerdán ''csak'' 8000 zsákot csináltunk meg)
    Szóval ha mégis ki akartunk volna menni, azt nem igazolta volna le senki.

Ez volt a kisebbik gond, mivel csütörtök este átszakadt egy zsilip, másnap tehát dolog volt... ennyit erről. Mint sokan hallhattátok a csongrádi Öregszőlőt elöntötte a Tisza , kitelepítették az enbereket. Talán a tetőzés már megvolt, de teljesen átáztak a gátak, nemhiszem, h sokáig bírnák. Ma is kint voltunk egy depónál és zsákoltuk a homokot (holnap is leszünk). Nameg ugyen a zöldár még ezután jön, nem?!

Kinek mi erről a véleménye? Gondolom sokan voltak kint közületek a kritikus helyeken. Ha van valami tapasztalatotok, légyszi írjátok le...

Képeken meglehet nézni, h milyen magasan volt múlthét szerdán a víz Szentes közelében: [link] (én is rajta vagyok 1-2őn)

Láttam h volt hasonló topic, ha nem kell, a modik zárhatják!

Új hozzászólás Aktív témák