- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz
#70211840 #18098 üzenetére
Két dolog lehet, vagy nem jó a lábkiosztás vagy nem jó hozzá ez a driver.
Lábkiosztást megnézted, szerkesztetted?Ha jól látom, akkor ezt nem tesztelték ILI9225-el.
Tehát ez a program lehetséges, hogy nem kompatibilis ezzel a vezérlővel.Próbálj meg az ILI9225-höz keresni progit.
Próbáld ki ezt: [link]
-
sirály12
őstag
válasz
#70211840 #18095 üzenetére
Amit kaptam tanács, az volt, hogy jobb lehúzni ilyenkor, de bavallom én párszor elfelejtettem és nem lett semmi baja.
Bár nem mondom, hogy nem is lehet baja tőle.
Igen, microusb-nél kapnia kell 3,3V-ot a saját stabjáról. Sőt, ha usb-s bootloadert tolsz rá, akkor még a programozóval sem kell szórakozni utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged