- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz
#70211840 #18098 üzenetére
Két dolog lehet, vagy nem jó a lábkiosztás vagy nem jó hozzá ez a driver.
Lábkiosztást megnézted, szerkesztetted?Ha jól látom, akkor ezt nem tesztelték ILI9225-el.
Tehát ez a program lehetséges, hogy nem kompatibilis ezzel a vezérlővel.Próbálj meg az ILI9225-höz keresni progit.
Próbáld ki ezt: [link]
-
sirály12
őstag
válasz
#70211840 #18095 üzenetére
Amit kaptam tanács, az volt, hogy jobb lehúzni ilyenkor, de bavallom én párszor elfelejtettem és nem lett semmi baja.
Bár nem mondom, hogy nem is lehet baja tőle.
Igen, microusb-nél kapnia kell 3,3V-ot a saját stabjáról. Sőt, ha usb-s bootloadert tolsz rá, akkor még a programozóval sem kell szórakozni utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest