- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Apple Watch
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz
#70211840 #18098 üzenetére
Két dolog lehet, vagy nem jó a lábkiosztás vagy nem jó hozzá ez a driver.
Lábkiosztást megnézted, szerkesztetted?Ha jól látom, akkor ezt nem tesztelték ILI9225-el.
Tehát ez a program lehetséges, hogy nem kompatibilis ezzel a vezérlővel.Próbálj meg az ILI9225-höz keresni progit.
Próbáld ki ezt: [link]
-
sirály12
őstag
válasz
#70211840 #18095 üzenetére
Amit kaptam tanács, az volt, hogy jobb lehúzni ilyenkor, de bavallom én párszor elfelejtettem és nem lett semmi baja.
Bár nem mondom, hogy nem is lehet baja tőle.
Igen, microusb-nél kapnia kell 3,3V-ot a saját stabjáról. Sőt, ha usb-s bootloadert tolsz rá, akkor még a programozóval sem kell szórakozni utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest