- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mexbacsi
tag
válasz
robohw #11480 üzenetére
Logikai analizatoron kívül minden van. Korábban foglalkoztatott a hobbielektronika és csináltam már pár dolgot, de most más terület felé szeretnék nyitni. Így jött az arduino ötlete. Van egy pár anyagom, ledek, kapcsolok, diodak, ellenállások, stbstb.
Ez az eszközt pedig mindjárt megnézem. Köszönöm a tanácsot.
-
Mexbacsi
tag
Sziasztok! Szeretnék belekezdeni hobbiból az arduino projektbe és szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy mit érdemes még vennem ezen felül, ahhoz hogy tudjak is valamit érdemben létrehozni. Nagy ötletek nincsenek, abszolút kezdő vagyok.
[link] Ezt a szettet néztem ki.
Ehhez még szeretnék vezetéket male male, female male.
Mire érdemes még beruhaznom?
Meg ezen gondoltam hozzácsapok egy 37 dbos szenzor kitet ebayrol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged