- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
X_C
tag
Sziasztok,
Nem tudom jó topikot választottam-e a kérdésemhez, de hátha valaki kapásból tudni fogja itt a megoldást.Adott ez a videó, amin egy esp32-t és egy MPU6050 modult és pár apróságot felhasználva készít a srác egy folyamatos sűrűségmérőt. A programozáshoz nem sok közöm van, viszont sört főzni szeretek szóval gondoltam megpróbálom elkészíteni ezt a kis kütyüt.
Aliexpressről érkeztek a következők:
lolin32
mpu6050A forrasztás szerintem gond nélkül ment.
Viszont amikor a leírásban szereplő drive linkről letöltött fájlokkal szerettem volna flash-elni az eszközt, a lenti képeken látható hibára futott a folyamat.
Próbáltam röbbféle adatkábellel, többféle usb portba dugva, kevés sikerrel. Elvileg a driverek is fent vannak a gépen amit a leírásban lévő cikkben találtam.Van valakinek esetleg ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest