Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Hét évig frissül az új iQOO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cancer
senior tag
Arduino Starter kit ez lenne az. Holnap elkezdem a TAV-IR 60 napos Arduino mail tanfolyamot. Ha érdekel leírhatom, hogy az egyes komponensek hogy muzsikálnak.

Jah amúgy 16 nap alatt érkezett meg a csomag.

-
Cancer
senior tag
Sziasztok,
A napokban megérkezett az e-bay-ről az Arduino starter kitem.
Már nagyon várom, hogy leüljek megtanulni programozni (építeni). Közel nulláról indítom a témát, de szerintem aktív topictag leszek. 
Viszont furcsállom, hogy a kapott UNO board kicsit másképp néz ki. A felirat szerint Atmega328P-AU MCU chippel van szerelve a board s van rajta egy Atmega16U2 USB chip valamint 3,3/5V-os kapcsoló.
Bár most utána kerestem, de úgy látom, hogy csak a tokozás lesz más.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Köszönöm.
De remélem már csak rövid ideig lesz az.
ekkold