- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
douggutaby
tag
válasz
gyapo11
üzenetére
Köszi a gyors választ. Van erre értelmes doboz? Első ötletem egy rámás doboz, de ha lyukat vágok a vezetékeknek, wifi antennának, akkor a belsejében is lesz pára és hideg. Persze jobb lenne ha lenne 3D nyomtatóm, de nélküle nem szívesen költenék 3D nyomtatásra.
Egyébként wifi antennám nincs, eddig anélkül se volt gond a kapcsolattal.@vkp köszi, ezt kipróbálom
-
douggutaby
tag
Sziasztok,
Kicsit offtopic, de remélem maradhat.
Wemos D1 mini-t használok Tasmota fw-rel hőmérséklet, páratartalom, légnyomás érzékelésre. Mindezt kint, csupaszon.
Ahogy jönnek a hidegek egyre megbízhatatlanabb. És nem az érzékelők, hanem a d1 nem elérhető. Van hogy napokig, aztán van, hogy egy rövid időre elérhető, aztán megint napokig nem.
Abban bíztam, hogy a d1 rossz, kivittem egy másik bentit, 2 nap után már az sem elérhető. Ha behozom a kintit, bent jó.
Lehet, hogy 6 fok alatt nem működik? ha műanyag dobozba rakom segít? Vagy ez egyáltalán nem alkalmas erre?
Minden ötletet szívesen veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ekkold