- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
qisqaqas #927 üzenetére
Mivel kis bérházi panelről van szó, ezért úgy gondoltam, hogy a biztosítószekrény mellé tenném fel egy másik dobozkába, oda kötném be a nagyszoba, a konyha, a fürdő, meg az étkező világítását. És kb ennyi.
Nem szeretném bebetonozni - inkább arra gondoltam, hogy nem kezdenék el ilyenben gondolkodni, ha csak pár hónapig bírja. De ha mondjuk 5 évig, akkor már igen. Mivel 4-5 darab 5-6W-os ledes izzó menne róla, nem gondolom, hogy ne bírná el a relé... -
Neck
veterán
Megtaláltam ugyanennek a Projectnek a Pi-s megvalósítását is, de sajnos nem vagyok túl jó programozó
Ráadásul Arduino-t ahhoz is használt
-
Neck
veterán
Sziasztok,
Gondolkodom piciny lakásom SmartHome-osításán.
Első körben azt szeretném elérni, hogy kapcsolgatni lehessen a világítást Androidról, illetve talán mozgásérzékelő is lehetne a rendszerbenSajnos a készen kapható működő rendszerek (pl Belkin Wemo) nagyon drágák - no meg elmaradna a barkácsolás öröme
Továbbolvasva rátaláltam az Arduino-ra, és megtetszett
Ezt a SmartHome -os cikket találtam a témában, elsőre nekem úgy tűnik, hogy egy Arduino Mega + Ethernet, illetve egy 220V Relay és pár szenzor segítségével ez simán működhet.
Mielőtt nekiállok elmerülni a megvalósításban - működhet a dolog hosszú távon, akár évekig? Mi egy ilyen Arduino Mega élettartama mondjuk? Van értelme "beépíteni"?
Előre is köszönöm a válaszokat, tanácsokat
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- Házimozi belépő szinten
- Sweet.tv - internetes TV
- Gran Turismo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest