Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Android Autót minden mobilra!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindenes24
junior tag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
igen, csak nem allt ossze, hogy mire ment ki a jatek.
A beszelgetesi ido nagy resze olyan dolgokkal ment el, amiket csak az a par alak ismert es gondosan ugyeltek ra, nehogy ugy beszeljenek, hogy rajtuk kivul mas is ertse.
-
mindenes24
junior tag
Magyar Arduino Day 2024
4 oras szenvedes, elore elkeszitette mindenki a sajat eloadasat, de odaig nem jutottak el, hogy ertelmes felvezeto es osszekoto szovegeket mondjanak, vagy legalabb tartalomjegyzeket csinaljanak a videohoz.
Az eloadasok is olyanok, hogy az eloado tudja, hogy mit mond, azt mar nem, hogy miert es mi ellen lazad.
A hangositas meg egy kalap kaki volt, kozepiskolas gyerekek korberohognek oket. -
mindenes24
junior tag
Valaki vegigszenvedte hozzam hasonloan a negy oras arduino napos videot?
Kellene egy kis magyarazat, mert a felet se ertettem a felmondatokbol, nagyon belterjesen beszeltek.
-
mindenes24
junior tag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Kosszepen, valaszoltam.
-
mindenes24
junior tag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Lidl-ben időnként kapható harmadik kéz, nem drága, érdemes legalább egy olyat beszerezni.
Milyen neven fut?
Az elszívással is ráérsz akkor még. A füstöt el is fújhatod. Mert amúgy úgyis mindig az arcodba száll.
Inkabb az zavar, hogy nem latom tole a paka hegyet, ugyhogy ventillatoros fujas lesz.;)Amúgy nekem egy 120x60 cm-es asztalon van minden. Alsófűtéssel rendelkező meleglevegős forrasztóállomás, vákuumos ónszívó, elszívó 100-as csővel, némi alkatrész, fogók, csipeszek, óntartó és még pár egyéb dolog.
Errol egy fotot kozze tennel, ha kerhetem?
Érdemes egy normális forrasztóállomást választani.Ez mit takar?
folyasztószerwebes keresessel inoflux video jott csak, erre gondoltal?
(Esetleg privatban folytassuk, vagy van masik forum erre?
Mert ez inkabb alap elektronikai szerszamos temanak tunik - plane, hogy a forrasztasos szakirodalomnal nagy ellentmondasokra bukkantam a forrasztasi homersekleteknel, azt is tisztazni kene valahol, hogy melyik forrasban lehet megbizni?) -
mindenes24
junior tag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Bocsanat a tobbiektol, csak egyesevel tudok valaszolni.
Arduinos dolgokkal kezdek foglalkozni, eloszor csak dugdosos breadboard-rol volt szo, majd lattam, hogy a forrasztast meg kell tanulni.
Igen, az elszivason gondolkozok, ahogy a nagyiton es a krokodilcsipeszes tarton is, de elobb gyakorlatban akarom megtapasztani, nekem mi a jo munkakornyezet.
Az univerzalis kutyuk (nagyito alatt a krokodilcsipeszes tarto) problemaja, hogy kell eleg hely, hogy a pakat tudjam mozgatni a nagyito alatt. Elobb ki kell tapasztalnom, mi all majd kezre, es mekkora hely kell, ha mindket kezemben van valami es meg par dolog van az asztalon.
-
mindenes24
junior tag
-
mindenes24
junior tag
Forrasztast kezdenek gyakorolni, van lenyeges kulonbseg a kulonbozo vastagsagu forrasztoonok kozott a forrasztas celja vagy targya szerint?
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Senki sem töröl ennél jobban
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest