- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Második bétánál jár a One UI 8
- Magisk
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Tehát ha találok otthon 7-7,5V-os tápot, ami esetleg 9-9,5-et ad le terheletlenül (de volt, amit mértem terhelve, és ugyanannyi maradt), akkor max 4,5V esik a stabilizátorra, ami 200mA-nél 0,9W ugye. Az adatlapban 15°C/W-ot írnak hőellenállásnak, szóval legrosszabb esetben is 13,5°C-ot emelkedik az amúgy átlagban 23°C-os szobahőmérséklet fölé. Nekem ilyen Nano-m van, a 2. képen látni az alján a fesz.szabályzót, nincs alacsonyabban a többi alkatrésznél, úgyhogy szerintem meg lehetne oldani, hogy pasztával nekinyomni a fém hátlapnak, az talán elvezetné a 13,5°C többletet.
Amúgy meg akartam nézni a pro mini-men található L05 nevű fesz.szabályzó adatlapját, de nem találtam google-ben, gondolom nem is olyan "komoly", mint a nano-é, úgyhogy lehet, hogy nano-val csinálom meg a dolgot. Azért akartam a pro mini-vel, mert írta itt valaki, hogy annak nem kell annyi kakaó, mert nincs rajta usb, tehát nem fogyaszt annyit. Vagy ez nem számottevő?
A nano nálam is itt van, és igen, le van forrasztva, de ha oda is jut paszta, akkor onnan is elvezetné a lemez hátlapra, nem?
25 ohm-os mit kössek rá, vagy csak egy akkora ellenállást valamelyik digitális kimenet és a föld közé HIGH-ra kapcsolva, vagy hogy? Ezzel nem ölöm meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- InFocus IN3126 Projektor
- PC tápkábelek & UTP patch kábelek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest