- Mobil flották
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Tankblock #8564 üzenetére
Ha a lenyomásra és felengedésre is reagál a gomb látványosan nem pedig csak úgy tűnik mint ha, akkor szerintem nem a gomb prellegéséről van szó. Nekem amikor prelleget akkor úgy nézett ki, hogy lenyomásnál egyszerre 15-ig is elszámolt a counter, majd abba maradt, majd esetleg ha picit mozgattam az ujjam a gombon megint számolt 5-8-at, de elengedésnél nem számolt, úgy hogy lefutó élet állítottam be.
(#8574) Teasüti
Tehát a rögzítése a réz alátétnek vagy szigetelten kell rajta legyen az aluminium házon (gyári megoldásnál oda szokták rakni), vagy a háztől függetlenül valamilyen nem vezető anyagra kell tenni. Az mondjuk hogy vizuálisan hogy néz ki gondolom nem számít mert úgy se látszik, ha a pult felső szekrény alján helyezted el ahogy szokás.
A kérdés az, hogy megérte mikrovezérlőt alkalamzni nem lett volna hatásosabb egy céláramkör hozzá? Persze csak pár száz forint az eltérés gondolom, csak nem biztos hogy ilyen esetben egyből mikrovezérlő kellene egy kapcsolóhoz. Kivéve ha jól esett bütykölni, vagy ha más funkciót is ellát a mikrovezérlő. Erről írnál, mert érdekelne -
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Tankblock #8564 üzenetére
Van szkópod?
(#8566) xboy89
[link]
Mondjuk ami engem érdekelne, hogy vajon az ESP32 és az Atmel328p el van-e látva ESD védelemmel a QTouch interfészeken? Nem szoktam látni egy példában sem külön védelmet.
Nano-n volt ilyen projektem, ott gyakorlatilag egy darab vezetékkel működik a dolog egy ADC bemeneten. Ahogy látom ESP is pont ugyanazon az elven működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest