- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
Igazából kábé lövésem sincs a Pythonhoz - terjedelmi korlátok miatt nem akarom felsorolni, hogy még mi mindenhez nincs
A másik ok is hülyeség: szeretem érezni a vasat, amire talán a legjobb egy C/CPP környezet (tudom, kapcsoljak át az Espressif IDF-re).
A harmadik a legszubjektívebb: pár hete kezdtem használni az Atmel Studio + Visual Micro környezetet ESP8266-hoz; már-már megszerettem, szóval reménykedek, hogy a VM-be is beemelik az ESP32 támogatását.
Szóval úgy döntöttem, hogy még az ESP8266-on is nagyon-nagyon bőven van mit tanulnom, azt nyomom tovább, időközben pedig megnézem, hogy mi az, ami megy a 32-n is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest