- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy mértem.
Más:
Tegnap megérkezett az új motorvezérlő shieldem. Csak most tudtam kipróbálni, és a probléma, amivel kínlódtam a múltkor (csak 32Hz-en tudtam meghajtani a motort, magasabb frekvencián nem volt nyomatéka) úgy tűnik, hogy itt nem jelentkezik! (TB6612 MOSFET driver van rajta) Még csak szárazon próbáltam, nem volt időm átépíteni a kocsit, de 1,2kHz-en úgy tűnik, hogy elég tisztességesen meghajtja a motort, és nem is melegszik (+ állítólag van benne vmi hővédelem), ráadásul 12bites saját PWM vezérlése van, és i2c-n lehet vele kommunikálni. Adafruit Motor Shield V2 másolat, annak a lib-jével kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest