Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- iPhone topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Magisk
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
"szabad is ilyet venni"
Persze. Közben rájöttem, hogy nem ezzel voltak gondjaim a feltöltésnél, hanem ezzel:
[link]
mert nincs USB csatlakozás, soroson kell feltölteni, és nem figyeltem arra, hogy kézzel kell a feltöltés előtt bootloader módba állítani.
"nem gyújtja fel a lakást?"
Nem! :-)
5V, (vagy 3.3) és párszáz mA még akkor sem csinálna bajt, ha valami gubanc lenne, de nem szokott lenni.
Mennek ezek rendesen. Nálam még az egész arduino seregből egy se purcant ki, pedig mind a legolcsóbb kínai.
Ha meg túl pesszimista az emberfia és fél az 1-2 Watt-tól, akkor egy olyan táppal hajtja meg, ami eleve csak kisebb áramot tud leadni.Az más kérdés, hogy én helyette (mivel ez ATmega328 procival megy) inkább az ARM chippel készülteket szoktam ajánlani, pl:
[link]
Ezt a lapocskát én nagyon szeretem. Jók a paraméterei, gyors, miegymás. Na, meg ARM.
vagy :
[link]
Az a jó - többek között - az Arduino kompatibilis lapokban, hogy a megírt program az adott lapra fordítva ugyanúgy fut gyakorlatilag mindegyiken. Persze, ha nem használunk spéci dolgokat.Na, meg ezeket is kedvelem, mert szintén nagyon jók a paraméterei és alapból benne van a WiFi:
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus tuf gaming f15 (fx507zc4-hn138)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold