- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250 #3449 üzenetére
/*Ez egy hevenyeszett bevezeto bevezetoje az osztalyokrol teasuti keresere
* jogallasa "beerware", azaz szabadon hasznalhatod, de ha kocsmaba megyunk, Te fizeted a sort
*/LOOOL
Viszont ha jól értem ezzel dolgozik az összes WS2812 library is, hisz eleve osztályként definiálod a led szalagot.
Az én esetemben viszont akkor nem értem miként lehetne osztályokba rendezni konkrétan az egész loop-ot, hisz egy loop ciklus egy képkockát generál.
Aztán ha több szalagom lesz, akkor azt kell megoldanom, hogy egy ciklusban több képkocka jöjjön létre több szalagra, amit vagy úgy fogok megoldani, hogy oda-vissza ugrálok a loop-ban, vagy copy&paste.
Aztán ami a változókat illeti, ha osztályokba rendezve fut le, akkor is több példány jön létre minden változóból, vagy ahogy kilép az egyik osztályból úgy üríti a ram-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest