Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istv@n
aktív tag
válasz
cog777
üzenetére
Köszben rájöttem, hogy hol hibáztam.... Azt gondoltam, hogy a freertos task-ok úgy viselkednek mint a loop, de nem.
Betettem egy for ciklust, illetve az időzítést a vTaskDelay()-al oldottam meg és így futott rendesen.
Viszont valamiért akkor is megszakad az mqtt kapcsolat, ha külön taskban futtatom az sql insertet és az mqtt kezelést. Pedig próbáltam még külön cpu maghoz is rendelni őket...
A miért kell kérdésre: jelenleg csak a webes felület és az sql van használatban, aminek az adataiból egy grafanás dashboardon tudom nézni a rendszer aktuális állapotát, illetve a weben tudok kapcsolni/időzíteni néhány dolgot. Nemrég viszont beállítottam egy home assistant-ot, amibe szeretném ezt is beintegrálni a jelenlegi meghagyása mellett.
Egyébként találtam egy HA addont, ami az mqtt adatokat át tudja küldeni egy sql adatbázisba. Még próbálozom egy kicsit, de ha megunom, lehet, hogy megpróbálom azt a vonalat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Fotók, videók mobillal
- Linux kezdőknek
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- 12700kf,RTX4060 8gb,32gb ddr5,6T m.2 ssd,stb .Új komplett középkategóriás gamer pc .
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Betettem egy for ciklust, illetve az időzítést a vTaskDelay()-al oldottam meg és így futott rendesen.
ekkold