Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chrome11
csendes tag
Igen, tanulas, arra mar rajottem, hogy ninsz olyan, hogy arduino, hanem kulonbozo modulok vannak kulonbozo celokra.
Elsosorban meglevo dolgok javitasa a cel, de azonnal belefutottam a 3,7V-os akkuk ponthegesztesi korlatjaba, arra kellene valmilyen ponthegeszto, illetve bonto megoldas
javitasra egy pelda: valamikor csinaltak egy robotot arduinoval, a taviranyitoja tonkrement, elvileg van egy jo kisauto, de valahogy ki kell talalni, hogyan lehet masik taviranyitot talalni hozza.
a bonusz kerdes az, ha klesz 2-4 egy szobaban, hogyan oldjak meg, hogy ne zavarjak egymast?A kezdokeszletre is kerdeztem, hogy van-e valahol bolt, de senki se reagalt ra, egyesevel rendelgetni es tobbet fizetni szallitasert, mint a dolgokert nem az en mufajom.
Az ellenallasok erdekesek, amikor meg foglalkoztam ilyenekkel, akkor a 33 es 47 sorozatok voltak divatosak ellenallasbol es kondenzatorbol is, ugy tunik, a tranzisztorok eltunesevel ezekre mar nincs szukseg?
alap multimeterem van, oszcilloszkopon vacilalok, allitolag az neha letszukseglet, foleg taviranyitos vezerleseknel?
Koszonom az eddigieket, kozben olvasok es gyujtok informaciokat, ritkan webezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- Microsoft Excel topic
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold