Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Janos250
üzenetére
A kolléga által írt "sufni tuning" megoldás után én is éppen azt kerestem a lib-ben, hogy csak megcsinálták, hogy lekérdezhető legyen a beep parancs futásának állapota. Erre nem... Ezért nem is írtam másik megoldási javaslatot.
Persze lehetne azt, hogy kiszámoljuk, hogy az adott paraméterezéssel meddig tart a csipogás és az if-ben vizsgáljuk, hogy az eltelt-e már (ekkor nyilván érdemes a 3 ág indulási idejét 3 különböző változóban tárolni, mert nyiván egyik állapotról a másikra akár azonnal át akarhatunk váltani). Persze, ez csak hozzávetőleges idő lesz. -
lanszelot
addikt
válasz
Janos250
üzenetére
Azért vettem ezt a MuktiShield-et mert mindig áll 3-4 project-em arra várva hátha sikerül befejezni.
Most is ott vár a polcon 4 project - MultiShield nincs benne.
Mivel azokkal nem tudok hetek óta haladni, ilyenkor bele kezdek valami másba.
No, de nincs vezetékem a breadboard -hoz, mert mind ott van a többiben. Az a pár szál vezeték arany áron van.
40 darab 10cm vezeték áráért vettem ezt a shield-et.
Ezen meg van minden lim-lom.
Ez volt az első project -em vele.
Megtanultam, hogy a "*.h" -ját nem fogom használni.
Ott van benne melyik ingyom-bingyom melyik pin-re van csatlakoztatva, és azt fogom használni.
Senkit sem ismerek aki egy izzó cserénél többet tudna.
Így nincs senki akit kérdezhetnék.
Így ha elakadok, akkor el vagyok akadva.
Még nagyon kezdő vagyok, így mindig elakadok
Ezért nagyon szépen köszönöm, hogy segítetek
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold