-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot #20287 üzenetére
A kolléga nagyon szépen leírta helyettem a problémát és a megoldást is
A 3 és 4 lábat csak abban az esetben használhatod, ha nem tervezel semmilyen usb jellegű felhasználást (pl keyboard emuláció stb) és azok a lábak csak akkor fognak rendesen működni, ha a cucc nem adatportba van dugva, mivel a számítógép folyamatosan kommunikál azokon. Ezen kívül a 3as porton van egy 1,5k felhúzó ellenállás, amit nem tudsz kikapcsolni, ez általában nem zavar, mert amúgyis szokás felhúzni olvasáskor, de engem már tréfált meg, hogy nem vettem figyelembe:
Azért írtam, hogy használd csak az első 3 lábat (0-2):
- a 0-ra kösd a két LED-et,
- a 2 legyen a CLK, mert arra van külső interrupt,
- a DT meg legyen az 1.
Új hozzászólás Aktív témák
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest