Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ekkold
üzenetére
ekkold, Aryes: Köszönöm a választ.
ekkold:
Ha jól értem akkor mondjuk beállítva egy belső felhúzó ellenállást HIGH értékre állítja az adott PIN-t. Én a nyomógombbal egy külső ellenálláson GND-re zárom és ezt az állapotot tudom lehérdezni és eredményként LOW állapotot kapok?Ezek az ellenállások milyen értéküek legyenek egy gomb esetében? Az STM32 úgy tudom a pin-eken 3.3V feszültséget ad.
A mátrix több gomb esetén jó lehet. Illetve csak ötletelek (persze biztos butaság), de az analóg bemenetet használva nem lehet olyat csinálni, hogy a különböző gombok más-más ellenállás értékkel zárnak és a kapott feszültség értéket kiolvasva meg tudom mondani melyik volt az? Esetleg több gomb lenyomását is?
Aryes:
A kis kondira gondolsz? Igen, sejtettem, hogy ilyesmire szükség lesz. Milyen értékűek legyenek ezek?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest