- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Janos250 #18163 üzenetére
"Régóta Eclipse-t használok már és nagyon megszoktam"
"Még erősen kezdő vagyok"
A kettő együtt elég ritka társulás! :-)Így kiemelve valóban.
Viszont arról van szó, hogy a C/C++ nyevek idegenek nekem. Ezért az "erősen kezdő" jelző, amivel illettem magam. Komolyabban sohasem foglalkoztam ezekkel a nyelvekkel. Nagyon régen egyszerű, DOS-on futtatható, "nyúlfarknyi" programot írtam bennük, de ezzel kimerült a tudásom, amit azóta el is felejtettem.
Alapvetően magasabb szintű nyelveket, jelölőket használok.
(Php, Java és ezekhez köthető nyelvek, jelölők, kiegészítők)
Ezeket Eclipse-ben szoktam elkészíteni, ezért a "megszokás" kifejezés.De, hogy ON is legyek.
Találtam egy alternatívát, ami ötvözi első ránézésre az ArduinoIDE működését és az Eclipse szerkesztési lehetőségeit.
Megadva a linket az STM32 platform json fájlhoz, már le is töltötte a komponenseket és "Project" indításkor kiválasztható például a "BluePill" is.Az IDE neve: Sloeber ( [link] )
Teszek vele egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged