- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
#70211840 #18112 üzenetére
Most már értem a problémát. :-)
Én kipróbálni nem tudom, mert nincs ilyen buszos LCD-m, ezért csak ötletelek. (amíg lesznek még libák, mint a viccben)
A HelloWorld.ino
https://github.com/moononournation/Arduino_GFX/blob/master/examples/HelloWorld/HelloWorld.inotartalmaz ilyet:
/* More data bus class: https://github.com/moononournation/Arduino_GFX/wiki/Data-Bus-Class */
Arduino_DataBus *bus = create_default_Arduino_DataBus();A linken van párhuzamos busz is:
"
This is very slow but it works.RD pin is optional (Arduino_GFX not yet have any features read from display), but you still need pull-up RD pin if not connect to a GPIO
Arduino_DataBus *bus = new Arduino_SWPAR8(TFT_DC, TFT_CS, 25 /* WR */, 32 /* RD */, 23 / ....... stb. "
Én ezzel próbálnám ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- DOOM - The Dark Ages
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm Rose Gold Al Plum SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Lenovo ThinkPad Hybrid 40AF
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 46mm Rose Gold Al Plum SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával