- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Megjelent az Infinix Note 50x 5G
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Csak a szimulátor AC esetén elég érdekes kimenetet produkált, de rájöttem, csak reggel volt, és neki a 3.5V AC az +-3.5V én meg 1.5-3.5V és 2.5V középértékkel kell operáljak
Akkor jó lehet elvileg.
De elvileg, mert 1.5V esetén meg negatív a kimenet az erősítőn. 2.5V a nullapont, ha 5A acs712-re AC-t kapcsolsz 5A akkor a kimenet 1.5V - 3.5V közt oszcillál. Az arduino meg negatívban nem mér, ezért fordítani is kellene, és a negatív is csak pozitiv abs(value)Rohadtul azt hittem, az árammérés lesz a legkönnyebb ebben a projektben...
-
jobban meggondolva egy lm385-2.5 referenciafeszültség-forrás segítségével tápfeszültségtől függetlenül is pontos méréseket lehetne végezni vele.
Még jobban meggondolva
ez nem is igaz. Ha a tápfeszültség nem pontos, akkor a mérés sem lesz pontos, mert az ADC a tápfeszültséget használja referenciaként. Ez esetben a feszültségosztóval pontosabb mérést lehetne végezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest