- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iGO Primo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Csak a szimulátor AC esetén elég érdekes kimenetet produkált, de rájöttem, csak reggel volt, és neki a 3.5V AC az +-3.5V én meg 1.5-3.5V és 2.5V középértékkel kell operáljak
Akkor jó lehet elvileg.
De elvileg, mert 1.5V esetén meg negatív a kimenet az erősítőn. 2.5V a nullapont, ha 5A acs712-re AC-t kapcsolsz 5A akkor a kimenet 1.5V - 3.5V közt oszcillál. Az arduino meg negatívban nem mér, ezért fordítani is kellene, és a negatív is csak pozitiv abs(value)Rohadtul azt hittem, az árammérés lesz a legkönnyebb ebben a projektben...
-
jobban meggondolva egy lm385-2.5 referenciafeszültség-forrás segítségével tápfeszültségtől függetlenül is pontos méréseket lehetne végezni vele.
Még jobban meggondolva
ez nem is igaz. Ha a tápfeszültség nem pontos, akkor a mérés sem lesz pontos, mert az ADC a tápfeszültséget használja referenciaként. Ez esetben a feszültségosztóval pontosabb mérést lehetne végezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest